Стручни кадар у омладинској школи „Илија Пантелић“ од данас је јачи за једно добро познато име, с обзиром на то да је нови тренер у омладинској школи „старе даме“ постао некадашњи фудбалер Војводине Бојан Незири.

За Вошу је играо од 2000. до 2003. године, након чега је каријеру наставио у иностранству и био члан клубова попут Металурга из Доњецка, Шахтјора, Волфсбурга… Такође је био члан младе репрезентације Србије и Црне Горе која је 2004. године постала вицешампион Европе, а исте године је био и члан државног тима на Олимпијским играма у Атини, након чега је био позиван и у А репрезентацију.

Нема сумње да ће његово богато искуство бити од изузетне помоћи дечацима који данас тренирају фудбал у ФК Војводина.

– Огромна ми је част и неизмерно задовољство што сам добио прилику да радим у омладинској школи мог клуба, те да своје знање и искуство преносим на млађе генерације. То посебно истичем због тога што је познато какав углед омладинска школа ФК Војводина има у нашој земљи, па и шире. Искрено, једва чекам да почнем са радом и веома сам мотивисан да, заједно са свима осталима из омладинске школе, направимо добре и велике ствари у будућности – изјавио је Незири.

Наравно, због доласка Бојана Незирија у омладинску школу „Илија Пантелић“ разлога за задовољство има и директор Вошине академије Душко Грујић.

– Надам се да је долазак Бојана Незирија у нашу омладинску школу само почетак укључења прослављених бивших играча Војводине у рад са нашим млађим категоријама, те овом приликом позивам и све остале фудбалере који су оставили траг у нашем клубу да нам се придруже. Што се Бојана тиче, његово искуство стечено током богате репрезентативне и интернационалне играчке каријере ће несумњиво бити од великог значаја за све дечаке који данас тренирају како би једног дана кренули његовим стопама – истакао је Грујић.