Stručni kadar u omladinskoj školi „Ilija Pantelić“ od danas je jači za jedno dobro poznato ime, s obzirom na to da je novi trener u omladinskoj školi „stare dame“ postao nekadašnji fudbaler Vojvodine Bojan Neziri.

Za Vošu je igrao od 2000. do 2003. godine, nakon čega je karijeru nastavio u inostranstvu i bio član klubova poput Metalurga iz Donjecka, Šahtjora, Volfsburga… Takođe je bio član mlade reprezentacije Srbije i Crne Gore koja je 2004. godine postala vicešampion Evrope, a iste godine je bio i član državnog tima na Olimpijskim igrama u Atini, nakon čega je bio pozivan i u A reprezentaciju.

Nema sumnje da će njegovo bogato iskustvo biti od izuzetne pomoći dečacima koji danas treniraju fudbal u FK Vojvodina.

– Ogromna mi je čast i neizmerno zadovoljstvo što sam dobio priliku da radim u omladinskoj školi mog kluba, te da svoje znanje i iskustvo prenosim na mlađe generacije. To posebno ističem zbog toga što je poznato kakav ugled omladinska škola FK Vojvodina ima u našoj zemlji, pa i šire. Iskreno, jedva čekam da počnem sa radom i veoma sam motivisan da, zajedno sa svima ostalima iz omladinske škole, napravimo dobre i velike stvari u budućnosti – izjavio je Neziri.

Naravno, zbog dolaska Bojana Nezirija u omladinsku školu „Ilija Pantelić“ razloga za zadovoljstvo ima i direktor Vošine akademije Duško Grujić.

– Nadam se da je dolazak Bojana Nezirija u našu omladinsku školu samo početak uključenja proslavljenih bivših igrača Vojvodine u rad sa našim mlađim kategorijama, te ovom prilikom pozivam i sve ostale fudbalere koji su ostavili trag u našem klubu da nam se pridruže. Što se Bojana tiče, njegovo iskustvo stečeno tokom bogate reprezentativne i internacionalne igračke karijere će nesumnjivo biti od velikog značaja za sve dečake koji danas treniraju kako bi jednog dana krenuli njegovim stopama – istakao je Grujić.