Једини стрелац у поразу Војводине од словеначке Муре, Славко Бралић, сматра да „стара дама“ данас није била на свом нивоу, али да ће из овог пораза извући поуке.

Иако по приказаној игри резултат на семафору није реалан, Мура је славила резултатом 5:1, што је према Бралићевим речима важна опомена пред наставак првенства у Супер лиги Србије.

– Једноставно, данас није био наш дан. Имали смо много шанси које смо морали да искористимо на време, потом смо примили наивно голове. Извући ћемо поуке из овог пораза, да не поновимо исте грешке. Ово је припремни период, сигурно да нам се овако нешто неће десити у првенству, али је овај меч добра опомена за даљи рад – рекао је Славко Бралић.

Он је задовољан поготком, највише због тога што је дошао као плод уигране акције са тренинга, али тај гол данас остаје у другом плану.

– Успела нам је акција. Добио сам добру лопту, остао сам сам на другој стативи и погодио. Ипак, тај погодак остаје у другом плану, јер је првенствено важан резултат целе екипе – закључио је Славко Бралић.

Наредни ривал Војводине у Белеку биће бугарска Славија, а тај меч на програму је у понедељак.