Jedini strelac u porazu Vojvodine od slovenačke Mure, Slavko Bralić, smatra da „stara dama“ danas nije bila na svom nivou, ali da će iz ovog poraza izvući pouke.

Iako po prikazanoj igri rezultat na semaforu nije realan, Mura je slavila rezultatom 5:1, što je prema Bralićevim rečima važna opomena pred nastavak prvenstva u Super ligi Srbije.

– Jednostavno, danas nije bio naš dan. Imali smo mnogo šansi koje smo morali da iskoristimo na vreme, potom smo primili naivno golove. Izvući ćemo pouke iz ovog poraza, da ne ponovimo iste greške. Ovo je pripremni period, sigurno da nam se ovako nešto neće desiti u prvenstvu, ali je ovaj meč dobra opomena za dalji rad – rekao je Slavko Bralić.

On je zadovoljan pogotkom, najviše zbog toga što je došao kao plod uigrane akcije sa treninga, ali taj gol danas ostaje u drugom planu.

– Uspela nam je akcija. Dobio sam dobru loptu, ostao sam sam na drugoj stativi i pogodio. Ipak, taj pogodak ostaje u drugom planu, jer je prvenstveno važan rezultat cele ekipe – zaključio je Slavko Bralić.

Naredni rival Vojvodine u Beleku biće bugarska Slavija, a taj meč na programu je u ponedeljak.