У 24. колу Супер лиге Србије, фудбалери Војводине су на Карађорђу остварили минималну победу против Напретка – 1:0 (0:0). Стрелац победоносног гола за наш тим био је Немања Човић из пенала у 53. минуту.

Два потпуно различита полувремена виђена су на Карађорђу. У првом, доста мирнијем, обе екипе су имале тек по једну праву прилику. За госте из Крушевца није је искористио Срђан Кочић, пошто је центаршут са десне стране главом са пет метара проследио поред стативе. Само два минута касније, на другој страни непрецизан је био и Миљан Вукадиновић, наш најбољи стрелац, којем је у ударац правовремено ушао Милош Остојић.

Војводина је на старту другог полувремена кренула знатно офанзивније и убрзо била награђена. Вукадиновић је у 52. минуту по десној страни упослио Марко Бјековића, којег је срушио дефанзивац Напретка, што је главни судија окарактерисао као пенал. Немања Човић је преузео одговорност и довео Стару даму у вођство.

Недуго затим имао је наш тим прилику да дуплира предност, али су дефанзивни у истом нападу успели да изблокирају чак три ударца, прво Вукадиновића, потом и Стефана Ђорђевића и Петра Бојића. Могла је потом Војводина да буде кажњена, шутирао је Милошев у 58. минуту после центаршута са десне стране, погодио даљи угао Симићевог гола, али се лопту на путу ка мрежи испречио Славко Бралић. Покушао је Напредак у последњих пола сата да стигне до бода, у неколико наврата ставио под велики притисак одбрану Војводине, али је наш тим издржао, по други пут у пролећном делу сезоне сачувао мрежу и истовремено уписао други тријумф по повратку са паузе.