Капитен фудбалера Војводине Немања Човић сматра да је његовој екипи потребно да веже неколико добрих мечева и победа и да ће овај тим показати квалитет у наставку сезоне.

Војводина је у суботу на свом „Карађорђу“ ремизирала са Металцем резултатом 2:2, а капитен Човић је постигао други погодак.

– Ишли смо на победу, направили смо неколико грешака, покушали смо да их исправимо, али на крају смо узели само бод. Можда нам је недостајало и мало и среће, али окрећемо се наредном ривалу и идемо да победимо у наредној утакмици – рекао је Човић.

Капитен се сложио са тренером Славољубом Ђорђевићем да екипа има психолошку баријеру на почетку мечева, што се показало и овај пут, али да заједно, тимски, раде да исправе и поправе и тај аспект игре.

– Психолошки моменат је код нас веома битан па из неког разлога лошије уђемо у утакмице. Ипак, свесни смо тога, сви заједно радимо на томе и не могу да кажем када, али сам сигуран да ћемо и то променити и да ћемо бити бољи. Мислим да нам је преко потребно да вежемо неколико добрих утакмица, да почнемо да побеђујемо и онда ће ствари доћи на своје место – истиче Човић.

У наредном колу Војводина гостује Раднику у Сурдулици у петак у 19 часова.

– Радник је домаћинска екипа, биће тешка утакмица, али идемо на победу. Сада су нам и та три бода некако под морањем, али нико од нас ни не признаје било шта мање. Сви желимо победу у гостима и верујем да ћемо се одморити и припремити како треба за наредни меч – закључио је Немања Човић.