Kapiten fudbalera Vojvodine Nemanja Čović smatra da je njegovoj ekipi potrebno da veže nekoliko dobrih mečeva i pobeda i da će ovaj tim pokazati kvalitet u nastavku sezone.

Vojvodina je u subotu na svom „Karađorđu“ remizirala sa Metalcem rezultatom 2:2, a kapiten Čović je postigao drugi pogodak.

– Išli smo na pobedu, napravili smo nekoliko grešaka, pokušali smo da ih ispravimo, ali na kraju smo uzeli samo bod. Možda nam je nedostajalo i malo i sreće, ali okrećemo se narednom rivalu i idemo da pobedimo u narednoj utakmici – rekao je Čović.

Kapiten se složio sa trenerom Slavoljubom Đorđevićem da ekipa ima psihološku barijeru na početku mečeva, što se pokazalo i ovaj put, ali da zajedno, timski, rade da isprave i poprave i taj aspekt igre.

– Psihološki momenat je kod nas veoma bitan pa iz nekog razloga lošije uđemo u utakmice. Ipak, svesni smo toga, svi zajedno radimo na tome i ne mogu da kažem kada, ali sam siguran da ćemo i to promeniti i da ćemo biti bolji. Mislim da nam je preko potrebno da vežemo nekoliko dobrih utakmica, da počnemo da pobeđujemo i onda će stvari doći na svoje mesto – ističe Čović.

U narednom kolu Vojvodina gostuje Radniku u Surdulici u petak u 19 časova.

– Radnik je domaćinska ekipa, biće teška utakmica, ali idemo na pobedu. Sada su nam i ta tri boda nekako pod moranjem, ali niko od nas ni ne priznaje bilo šta manje. Svi želimo pobedu u gostima i verujem da ćemo se odmoriti i pripremiti kako treba za naredni meč – zaključio je Nemanja Čović.