Тренер Војводине Славољуб Ђорђевић похвалио је своју екипу након победе над Горицом за крај припрема у Словенији.

„Стара дама“ победила је Горицу резултатом 2:0 и на најбољи могући начин затворила припреме, а Ђорђевић је задовољан и радом и дисциплином својих изабраника.

– Тешко је играти последњу утакмицу на припремама, а момци су показали да су прави професионалци. Јуче смо имали два тренинга, четири јако битна играча су нам повређена, немамо довољну ротацију. Ови момци су одиграли добро и ову, и прошлу утакмицу против јаких противника. Лепо је када завршите припреме са победом против једне такмичарски јаке екипе као што је Горица – рекао је Ђорђевић.

Тренера Војводине радује и што су се данас издвојила двојица новајлија, Цуцин и Бастајић.

– Они су нам се последњи прикључили и драго нам је што је данас Цуцин асистирао, а Бастајић дао гол. У овој тешкој ситуацији, где имамо проблем на десном штоперу и левом беку, значи нам сваки играч, али надам се да ћемо ускоро и то решити – рекао је Ђорђевић.

Он је за крај истакао да су једино повреде поквариле утисак припрема у Словенији.

– Био бих презадовољан одрађеним припремама да није било повреда. Понашање и дисциплина ових момака била је највишем нивоу. Очекује нас тежак период, доста рада, али као што сам рекао првог дана када сам дошао, верујем у овај тим. У првенству ће утакмице победити тим. Надам се да ће се ускоро вратити Стевановић и Топић, чекамо првенство и Европу и верујем да ћемо направити велики успех – закључио је Ђорђевић.

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Политика приватности.
I Accept