Trener Vojvodine Slavoljub Đorđević pohvalio je svoju ekipu nakon pobede nad Goricom za kraj priprema u Sloveniji.

„Stara dama“ pobedila je Goricu rezultatom 2:0 i na najbolji mogući način zatvorila pripreme, a Đorđević je zadovoljan i radom i disciplinom svojih izabranika.

– Teško je igrati poslednju utakmicu na pripremama, a momci su pokazali da su pravi profesionalci. Juče smo imali dva treninga, četiri jako bitna igrača su nam povređena, nemamo dovoljnu rotaciju. Ovi momci su odigrali dobro i ovu, i prošlu utakmicu protiv jakih protivnika. Lepo je kada završite pripreme sa pobedom protiv jedne takmičarski jake ekipe kao što je Gorica – rekao je Đorđević.

Trenera Vojvodine raduje i što su se danas izdvojila dvojica novajlija, Cucin i Bastajić.

– Oni su nam se poslednji priključili i drago nam je što je danas Cucin asistirao, a Bastajić dao gol. U ovoj teškoj situaciji, gde imamo problem na desnom štoperu i levom beku, znači nam svaki igrač, ali nadam se da ćemo uskoro i to rešiti – rekao je Đorđević.

On je za kraj istakao da su jedino povrede pokvarile utisak priprema u Sloveniji.

– Bio bih prezadovoljan odrađenim pripremama da nije bilo povreda. Ponašanje i disciplina ovih momaka bila je najvišem nivou. Očekuje nas težak period, dosta rada, ali kao što sam rekao prvog dana kada sam došao, verujem u ovaj tim. U prvenstvu će utakmice pobediti tim. Nadam se da će se uskoro vratiti Stevanović i Topić, čekamo prvenstvo i Evropu i verujem da ćemo napraviti veliki uspeh – zaključio je Đorđević.

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Politika privatnosti.
I Accept