Тренер Војводине Славољуб Ђорђевић задовољан је игром своје екипе у победи над Радничким 1923.

„Стара дама“ данас је победила Крагујевчане резултатом 3:1, а тренер Воше истакао је да је друго полувреме најбоље у овој сезони.

– Желим да честитам екипи Радничког и да нагласим да ми је изузетно драго што је тај клуб у Супер лиги, јер град Крагујевац то заслужује. Резултати које остварују у овој полусезони су на завидном нивоу, имали су пре меча три бода мање од нас и с правом сам очекивао тешку утакмицу. Меч је био као и неки претходни у којима смо примили голове, срећом овај пут смо успели да преокренемо. Мислим да је ово друго полувреме било најбоље у овој полусезони. Момци су се подигли, добили озбиљан ветар у леђа од навијача и екипа је то вратила на прави начин. Моји момци су можда једну од ових 13 утакмица, ону у Крушевцу, били „хладни“, они се увек боре и носе се са притиском. Ми тренери смо ту да помогнемо тим момцима, јер ми не играмо, они играју – рекао је Ђорђевић.

Тренер Војводине похвалио је и играче које су ушли са клупе Дејана Зукића и Небојшу Бастајића. Такође, подвукао је да на сваком мечу минуте упише велики број младих играча, из Вошине академије.

– До сад смо пет или шест утакмица завршили са по неколико наших младих играча, а почнемо са три, четири и не волим више да причам на ту тему. Зукић никада није био споран, причао сам о томе да када је ишао на окупљање репрезентације није довољно тренирао, сада је остао, радио је одлично. Све играче поштујем, сваки од њих има квалитет, састав правим у односу на ривала, баш као и измене током утакмице. Ко год је ушао донео је нешто, Бастајић је затворио ту десну страну, Зука је донео много и честитам му – закључио је Ђорђевић.

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Политика приватности.
I Accept