Trener Vojvodine Slavoljub Đorđević zadovoljan je igrom svoje ekipe u pobedi nad Radničkim 1923.

„Stara dama“ danas je pobedila Kragujevčane rezultatom 3:1, a trener Voše istakao je da je drugo poluvreme najbolje u ovoj sezoni.

– Želim da čestitam ekipi Radničkog i da naglasim da mi je izuzetno drago što je taj klub u Super ligi, jer grad Kragujevac to zaslužuje. Rezultati koje ostvaruju u ovoj polusezoni su na zavidnom nivou, imali su pre meča tri boda manje od nas i s pravom sam očekivao tešku utakmicu. Meč je bio kao i neki prethodni u kojima smo primili golove, srećom ovaj put smo uspeli da preokrenemo. Mislim da je ovo drugo poluvreme bilo najbolje u ovoj polusezoni. Momci su se podigli, dobili ozbiljan vetar u leđa od navijača i ekipa je to vratila na pravi način. Moji momci su možda jednu od ovih 13 utakmica, onu u Kruševcu, bili „hladni“, oni se uvek bore i nose se sa pritiskom. Mi treneri smo tu da pomognemo tim momcima, jer mi ne igramo, oni igraju – rekao je Đorđević.

Trener Vojvodine pohvalio je i igrače koje su ušli sa klupe Dejana Zukića i Nebojšu Bastajića. Takođe, podvukao je da na svakom meču minute upiše veliki broj mladih igrača, iz Vošine akademije.

– Do sad smo pet ili šest utakmica završili sa po nekoliko naših mladih igrača, a počnemo sa tri, četiri i ne volim više da pričam na tu temu. Zukić nikada nije bio sporan, pričao sam o tome da kada je išao na okupljanje reprezentacije nije dovoljno trenirao, sada je ostao, radio je odlično. Sve igrače poštujem, svaki od njih ima kvalitet, sastav pravim u odnosu na rivala, baš kao i izmene tokom utakmice. Ko god je ušao doneo je nešto, Bastajić je zatvorio tu desnu stranu, Zuka je doneo mnogo i čestitam mu – zaključio je Đorđević.

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Politika privatnosti.
I Accept