Тренер Војводине Славољуб Ђорђевић сматра да је његова екипа поново лоше ушла у утакмицу и да је то касније утицало на расплет ситуације у ремију са Металцем.

„Стара дама“ данас је ремизирала са екипом из Горњег Милановца резултатом 2:2, након што је два пута јурила заостатак.

– Честитам мом колеги на једној одличној утакмици, коју је добро припремио. Ми смо знали да је Металац неугодна екипа. Прошле сезоне су победили Војводину, а једном и ремизирали. Ми смо добро припремили меч, али када примимо онаква два гола, након грешака, јако је тешко вратити се. Успели смо једном, па и други пут, али недостајала нам је срећа. Правили смо опет те несхватљиве индивидуалне грешке на којима морамо да порадимо. Поново смо лоше ушли у меч на психолошком плану. Прво полувреме је било јако лоше за нас, као и у Крушевцу. Код мојих играча се види велика жеља, али морају да издрже притисак и биће прави – рекао је Ђорђевић.

Он је истакао да је умор појединаца утицао на састав екипе и да је то такође имало утицај на игру Војводине.

– Имали смо проблем због пет репрезентативаца, јер неки су дошли два дана пред утакмицу и нисмо могли да их пустимо од почетка. То смо видели данас. Топић је морао да игра, јер је бонус, Кабић је био болестан у првој репрезентативној недељи, а Бјековић је после оне неугодне повреде гурнут у ватру. Отишао је да игра за репрезентацију, било му је и тамо јако тешко и нисам смео да га пустим да игра. Играли су момци који су ове две недеље тренирали, добро су радили и не могу да кажем да нису дали све од себе. Недостајале су те неке ситнице да имамо позитиван резултат. Човић ми је тражио измену зато што није добро видео на десно око и пробали смо са Мркаићем, Кабићем, Нешковићем… Ја сам хтео данас да победимо, али нисмо успели у томе – истиче Ђорђевић.

Данас је свој деби уписао и Борис Копитовић.

– Копитовић је један искусан и проверен играч. Желео сам да се стрпимо са њим и зато није играо у Крушевцу, како би радио са нама две недеље и усвојио све захтеве које од њега очекујемо. Он је направио неке индивидуалне грешке, али не треба момку скидати главу због једне утакмице. Треба да останемо позитивни, резултати ће доћи – нагласио је Ђорђевић.

Он је за крај одговорио на питање о потенцијалном последњем појачању у финишу прелазног рока.

– Ја сам више пута поновио да желимо појачање на позицији нападача. Нуде нам неке играче, директор ради на томе и ја сам оптимиста да ћемо до краја следеће недеље довести право појачање за Војводину – закључио је Ђорђевић.

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Политика приватности.
I Accept