Trener Vojvodine Slavoljub Đorđević smatra da je njegova ekipa ponovo loše ušla u utakmicu i da je to kasnije uticalo na rasplet situacije u remiju sa Metalcem.

„Stara dama“ danas je remizirala sa ekipom iz Gornjeg Milanovca rezultatom 2:2, nakon što je dva puta jurila zaostatak.

– Čestitam mom kolegi na jednoj odličnoj utakmici, koju je dobro pripremio. Mi smo znali da je Metalac neugodna ekipa. Prošle sezone su pobedili Vojvodinu, a jednom i remizirali. Mi smo dobro pripremili meč, ali kada primimo onakva dva gola, nakon grešaka, jako je teško vratiti se. Uspeli smo jednom, pa i drugi put, ali nedostajala nam je sreća. Pravili smo opet te neshvatljive individualne greške na kojima moramo da poradimo. Ponovo smo loše ušli u meč na psihološkom planu. Prvo poluvreme je bilo jako loše za nas, kao i u Kruševcu. Kod mojih igrača se vidi velika želja, ali moraju da izdrže pritisak i biće pravi – rekao je Đorđević.

On je istakao da je umor pojedinaca uticao na sastav ekipe i da je to takođe imalo uticaj na igru Vojvodine.

– Imali smo problem zbog pet reprezentativaca, jer neki su došli dva dana pred utakmicu i nismo mogli da ih pustimo od početka. To smo videli danas. Topić je morao da igra, jer je bonus, Kabić je bio bolestan u prvoj reprezentativnoj nedelji, a Bjeković je posle one neugodne povrede gurnut u vatru. Otišao je da igra za reprezentaciju, bilo mu je i tamo jako teško i nisam smeo da ga pustim da igra. Igrali su momci koji su ove dve nedelje trenirali, dobro su radili i ne mogu da kažem da nisu dali sve od sebe. Nedostajale su te neke sitnice da imamo pozitivan rezultat. Čović mi je tražio izmenu zato što nije dobro video na desno oko i probali smo sa Mrkaićem, Kabićem, Neškovićem… Ja sam hteo danas da pobedimo, ali nismo uspeli u tome – ističe Đorđević.

Danas je svoj debi upisao i Boris Kopitović.

– Kopitović je jedan iskusan i proveren igrač. Želeo sam da se strpimo sa njim i zato nije igrao u Kruševcu, kako bi radio sa nama dve nedelje i usvojio sve zahteve koje od njega očekujemo. On je napravio neke individualne greške, ali ne treba momku skidati glavu zbog jedne utakmice. Treba da ostanemo pozitivni, rezultati će doći – naglasio je Đorđević.

On je za kraj odgovorio na pitanje o potencijalnom poslednjem pojačanju u finišu prelaznog roka.

– Ja sam više puta ponovio da želimo pojačanje na poziciji napadača. Nude nam neke igrače, direktor radi na tome i ja sam optimista da ćemo do kraja sledeće nedelje dovesti pravo pojačanje za Vojvodinu – zaključio je Đorđević.

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Politika privatnosti.
I Accept