Тренер  Војводине Славољуб Ђорђевић сматра да је подела бодова најправеднији резултат у војвођанском дербију у Суботици.

Војводина је данас у гостима ремизирала са Спартаком резултатом 2:2, у петом колу Супер лиге Србије, а Ђорђевић је похвалио игре обе екипе.

– Дерби је оправдао очекивања, била је отворена утакмица на обе стране. Имали смо 1:0 на полувремену, имали смо јасну идеју како желимо да играмо у другом, али Спартак је доказао оно што смо знали и пре утакмице, да је наш ривал неугодна екипа која игра нападачки фудбал. Успели су да преокрену на 2:1, ми смо се вратили и поново изједначили и потом имали две, три мртве шансе у једном нападу, могли смо да победимо, али и да изгубимо. Мислим да је нерешен резултат најпоштенији – рекао је Ђорђевић.

У тиму „старе даме“ данас није било Новице Максимовића и Владимира Ковачевића, који су доживели повреде уочи ове утакмице.

– Макса је пре два дана у „шеви“ направио неугодан покрет и није могао да игра, а Ковачевић је на утакмици против ЛАСК-а осетио примицач, ултразвук је показао оштећење. Због тога смо данас дошли са 17 играча, није то оправдање, него су такве околности и идемо даље – закључио је Ђорђевић.

У наредном колу, Војводина у недељу од 16:30 дочекује Нови Пазар.

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Политика приватности.
I Accept