Trener  Vojvodine Slavoljub Đorđević smatra da je podela bodova najpravedniji rezultat u vojvođanskom derbiju u Subotici.

Vojvodina je danas u gostima remizirala sa Spartakom rezultatom 2:2, u petom kolu Super lige Srbije, a Đorđević je pohvalio igre obe ekipe.

– Derbi je opravdao očekivanja, bila je otvorena utakmica na obe strane. Imali smo 1:0 na poluvremenu, imali smo jasnu ideju kako želimo da igramo u drugom, ali Spartak je dokazao ono što smo znali i pre utakmice, da je naš rival neugodna ekipa koja igra napadački fudbal. Uspeli su da preokrenu na 2:1, mi smo se vratili i ponovo izjednačili i potom imali dve, tri mrtve šanse u jednom napadu, mogli smo da pobedimo, ali i da izgubimo. Mislim da je nerešen rezultat najpošteniji – rekao je Đorđević.

U timu „stare dame“ danas nije bilo Novice Maksimovića i Vladimira Kovačevića, koji su doživeli povrede uoči ove utakmice.

– Maksa je pre dva dana u „ševi“ napravio neugodan pokret i nije mogao da igra, a Kovačević je na utakmici protiv LASK-a osetio primicač, ultrazvuk je pokazao oštećenje. Zbog toga smo danas došli sa 17 igrača, nije to opravdanje, nego su takve okolnosti i idemo dalje – zaključio je Đorđević.

U narednom kolu, Vojvodina u nedelju od 16:30 dočekuje Novi Pazar.

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Politika privatnosti.
I Accept