Фудбалски клуб Војводина одлучио је да предстојећи војвођански дерби буде хуманитарног карактера.

Сав зарађени новац од продаје улазница за меч 22. кола Моцарт Бет Супер лиге Србије, између Војводине и Спартака, биће уплаћен за помоћ деветочланој породици Крстић.

Ова породица пре пет година остала је без своје куће, јер је пожар сравнио њихов дом у Темерину, када су били приморани да се преселе у други, у Локу. Породица Крстић живи у тешким условима, сви заједно у једној просторији, па је ФК Војводина одлучио да им пружи финансијску помоћ од продаје улазница за војвођански дерби.

Цене улазница биће симболичне – 300 рсд за запад и 200 рсд за исток, а карте ће моћи да се купе на благајнама од 16 часова, на западној и источној трибини.

ФК Војводина се нада да ћемо у недељу од 18.30 попунити трибине стадиона „Карађорђе“ како би дали ветар у леђа екипи да дође до прве пролећне победе, а и породици Крстић да дође до најважније – сигурног дома над главом.

Сви заинтересовани који желе да помогну деветочланој породици Крстић, то могу да учине уплатом новца на број рачуна 115-0038163577650-12, Марина Антонијевић, Нови Сад.

Војводинаши, ми смо једно, то је наша снага. Видимо се у недељу!