Fudbalski klub Vojvodina odlučio je da predstojeći vojvođanski derbi bude humanitarnog karaktera.

Sav zarađeni novac od prodaje ulaznica za meč 22. kola Mocart Bet Super lige Srbije, između Vojvodine i Spartaka, biće uplaćen za pomoć devetočlanoj porodici Krstić.

Ova porodica pre pet godina ostala je bez svoje kuće, jer je požar sravnio njihov dom u Temerinu, kada su bili primorani da se presele u drugi, u Loku. Porodica Krstić živi u teškim uslovima, svi zajedno u jednoj prostoriji, pa je FK Vojvodina odlučio da im pruži finansijsku pomoć od prodaje ulaznica za vojvođanski derbi.

Cene ulaznica biće simbolične – 300 rsd za zapad i 200 rsd za istok, a karte će moći da se kupe na blagajnama od 16 časova, na zapadnoj i istočnoj tribini.

FK Vojvodina se nada da ćemo u nedelju od 18.30 popuniti tribine stadiona „Karađorđe“ kako bi dali vetar u leđa ekipi da dođe do prve prolećne pobede, a i porodici Krstić da dođe do najvažnije – sigurnog doma nad glavom.

Svi zainteresovani koji žele da pomognu devetočlanoj porodici Krstić, to mogu da učine uplatom novca na broj računa 115-0038163577650-12, Marina Antonijević, Novi Sad.

Vojvodinaši, mi smo jedno, to je naša snaga. Vidimo se u nedelju!