Тренер кадета Војводине Горан Зекић очекује тешку утакмицу у дербију са Партизаном.

Кадети „старе даме“ гостују Партизану у осмом колу Кадетске лиге Србије, што ће бити сусрет првопласиране и четвртопласиране екипе на табели.

Партизан је лидер са 18 бодова, док Војводина има шест мање, али Зекић верује да табела не показује реалан квалитет његове екипе, која није имала среће у појединим утакмицама у досадашњем делу сезоне.

– Партизан је тренутно први на табели и сигурно једна од најбољих екипа против које можемо да играмо у овом тренутку. У складу са тим, свесни смо да нас очекује тешка утакмица, тврд ривал, јер је Партизан до сада примио само пет голова. Баш због тога нам је и био циљ да што боље уиграмо офанзивне карактеристике наше екипе и сада се надамо да ће нам се вратити за неке пропуштене шансе у протеклим мечевима – рекао је Зекић.

Он сматра да Војводина није имала среће и због повреда, те да је на појединим мечевима његов тим олако примио голове, што се одразило и на резултате.

– Свакако да не могу да будем у потпуности задовољан резултатима, који не показују наш прави квалитет. Нисмо имали ни среће са повредама, остали смо без двојице штопера, на појединим мечевима смо примили лаке голове. C друге стране, нисмо реализовали шансе које не смеју да се пропуштају и то нас је коштало бодова – истакао је тренер кадета Војводине.

Он верује да би позитиван резултат са Партизаном могао да подигне форму и донесе серију победа.

– Морам да истакнем да добро тренирамо, момци су фокусирани и жељни голова и победа и зато се надам да ћемо што пре ући у низ тријуфа, јер то по свему и заслужујемо. Преостаје нам да све добре ствари које понављамо свакодневно на тренинзима сада преточимо и на утакмице, што је и најважније. Оптимиста сам пред Партизан, желим да играмо нападачки и да на тај начин дођемо до победе – закључио је Горан Зекић.

Дерби осмог кола Кадетске лиге Србије Партизан – Војводина на програму је у суботу у 13.30.