Trener kadeta Vojvodine Goran Zekić očekuje tešku utakmicu u derbiju sa Partizanom.

Kadeti „stare dame“ gostuju Partizanu u osmom kolu Kadetske lige Srbije, što će biti susret prvoplasirane i četvrtoplasirane ekipe na tabeli.

Partizan je lider sa 18 bodova, dok Vojvodina ima šest manje, ali Zekić veruje da tabela ne pokazuje realan kvalitet njegove ekipe, koja nije imala sreće u pojedinim utakmicama u dosadašnjem delu sezone.

– Partizan je trenutno prvi na tabeli i sigurno jedna od najboljih ekipa protiv koje možemo da igramo u ovom trenutku. U skladu sa tim, svesni smo da nas očekuje teška utakmica, tvrd rival, jer je Partizan do sada primio samo pet golova. Baš zbog toga nam je i bio cilj da što bolje uigramo ofanzivne karakteristike naše ekipe i sada se nadamo da će nam se vratiti za neke propuštene šanse u proteklim mečevima – rekao je Zekić.

On smatra da Vojvodina nije imala sreće i zbog povreda, te da je na pojedinim mečevima njegov tim olako primio golove, što se odrazilo i na rezultate.

– Svakako da ne mogu da budem u potpunosti zadovoljan rezultatima, koji ne pokazuju naš pravi kvalitet. Nismo imali ni sreće sa povredama, ostali smo bez dvojice štopera, na pojedinim mečevima smo primili lake golove. C druge strane, nismo realizovali šanse koje ne smeju da se propuštaju i to nas je koštalo bodova – istakao je trener kadeta Vojvodine.

On veruje da bi pozitivan rezultat sa Partizanom mogao da podigne formu i donese seriju pobeda.

– Moram da istaknem da dobro treniramo, momci su fokusirani i željni golova i pobeda i zato se nadam da ćemo što pre ući u niz trijufa, jer to po svemu i zaslužujemo. Preostaje nam da sve dobre stvari koje ponavljamo svakodnevno na treninzima sada pretočimo i na utakmice, što je i najvažnije. Optimista sam pred Partizan, želim da igramo napadački i da na taj način dođemo do pobede – zaključio je Goran Zekić.

Derbi osmog kola Kadetske lige Srbije Partizan – Vojvodina na programu je u subotu u 13.30.