После паузе од око месец и по дана, ове недеље наставља се фудбалско првенство Србије. У првом такмичарском мечу ове године, Војводина ће сутра на „Карађорђу“ дочекати екипу ТСЦ-а, што уједно представља један од најзанимљивијих мечева 20. кола Супер лиге.

Према речима шефа стручног штаба црвено-белих Ненада Лалатовића, пред његовим играчима се налази тежак задатак, али као и увек, верује у свој тим.

– Очекује нас јако тежак меч. Као тренер Војводине, против ТСЦ-а још увек нисам остварио победу, иако сматрам да смо на последњем мечу у Сенти то заслужили. Имамо велики мотив против тима који је, уз Чукарички, једини у Србији у којем плате не касне ни секунд. Ситуација у нашој свлачионици није сјајна, али зато сам ту да то поправим – изјавио је Лалатовић.

Меч између Војводине и ТСЦ-а игра се сутра од 16:30 часова на „Карађорђу“, уз директан пренос на првом каналу телевизије Арена спорт и Новосадској ТВ, а комплетан ток конференције за новинаре пред ову утакмицу можете погледати у следећем прилогу:

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Политика приватности.
I Accept