Posle pauze od oko mesec i po dana, ove nedelje nastavlja se fudbalsko prvenstvo Srbije. U prvom takmičarskom meču ove godine, Vojvodina će sutra na „Karađorđu“ dočekati ekipu TSC-a, što ujedno predstavlja jedan od najzanimljivijih mečeva 20. kola Super lige.

Prema rečima šefa stručnog štaba crveno-belih Nenada Lalatovića, pred njegovim igračima se nalazi težak zadatak, ali kao i uvek, veruje u svoj tim.

– Očekuje nas jako težak meč. Kao trener Vojvodine, protiv TSC-a još uvek nisam ostvario pobedu, iako smatram da smo na poslednjem meču u Senti to zaslužili. Imamo veliki motiv protiv tima koji je, uz Čukarički, jedini u Srbiji u kojem plate ne kasne ni sekund. Situacija u našoj svlačionici nije sjajna, ali zato sam tu da to popravim – izjavio je Lalatović.

Meč između Vojvodine i TSC-a igra se sutra od 16:30 časova na „Karađorđu“, uz direktan prenos na prvom kanalu televizije Arena sport i Novosadskoj TV, a kompletan tok konferencije za novinare pred ovu utakmicu možete pogledati u sledećem prilogu:

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Politika privatnosti.
I Accept