Члан друге шампионске генерације Војводине, Мирослав Тањга, упутио је поруку подршке за новоизабраног председника ФК Војводина, господина Драгољуба Збиљића.

– Када причамо о Драгољубу Збиљићу, онда морамо да истакнемо више позитивних ствари о њему као личности. Он је један успешан бизнисмен, успешан човек, веома мотивисан, амбициозан и спреман да уђе у коштац са свим проблемима. Управо је због тога Војводина добила правог вођу. Ако Војводина добије, а добиће све од горе наведеног, од његовог знања, жеље за за успехом, искуства, а да не причамо о његовим организационим способностима, онда свима нама којима је Воша у срцу треба да порасте оптимизам у овом тренутку. Мислим да сви ми морамо да му пружимо подршку и помогнемо да успе у својим намерама, јер је прихватио да преузме клуб у тако тешком тренутку, када не цветају руже, а то је најбољи доказ колико му је стало да помогне. Са оваквим руководством, новим људима, уз неке који су остали, верујем да је пред Војводином светла будућност. Пратим све резултате и све што се дешава у Војводини и око Војводине, онолико колико могу да постигнем поред својих професионалних обавеза. Као неко ко је упознат са свим што се дешава у клубу, зато и могу да стојим иза својих речи да долази прави човек у правом, али не лаком тренутку. Он као појединац мора да има подршку свих нас којима је стало до Војводине – поручио је Мирослав Тањга.

Заједно са Мирославом Тањгом, поруку подршке у великом дану за ФК Војводина, послао је и Синиша Михајловић, такође бивши ас „старе даме“ и члан друге шампионске генерације.

– Баш смо синоћ Синиша и ја причали о Војводини и он је упознат са дешавањима у клубу и веома му је важно да Воша буде у правим рукама. И он зна какав је човек Драгољуб Збиљић и да је сада прави тренутак да се крене према напред, јер је ту прави вођа. Синиша и ја смо увек уз Војводину – закључио је Мирослав Тањга.