Član druge šampionske generacije Vojvodine, Miroslav Tanjga, uputio je poruku podrške za novoizabranog predsednika FK Vojvodina, gospodina Dragoljuba Zbiljića.

– Kada pričamo o Dragoljubu Zbiljiću, onda moramo da istaknemo više pozitivnih stvari o njemu kao ličnosti. On je jedan uspešan biznismen, uspešan čovek, veoma motivisan, ambiciozan i spreman da uđe u koštac sa svim problemima. Upravo je zbog toga Vojvodina dobila pravog vođu. Ako Vojvodina dobije, a dobiće sve od gore navedenog, od njegovog znanja, želje za za uspehom, iskustva, a da ne pričamo o njegovim organizacionim sposobnostima, onda svima nama kojima je Voša u srcu treba da poraste optimizam u ovom trenutku. Mislim da svi mi moramo da mu pružimo podršku i pomognemo da uspe u svojim namerama, jer je prihvatio da preuzme klub u tako teškom trenutku, kada ne cvetaju ruže, a to je najbolji dokaz koliko mu je stalo da pomogne. Sa ovakvim rukovodstvom, novim ljudima, uz neke koji su ostali, verujem da je pred Vojvodinom svetla budućnost. Pratim sve rezultate i sve što se dešava u Vojvodini i oko Vojvodine, onoliko koliko mogu da postignem pored svojih profesionalnih obaveza. Kao neko ko je upoznat sa svim što se dešava u klubu, zato i mogu da stojim iza svojih reči da dolazi pravi čovek u pravom, ali ne lakom trenutku. On kao pojedinac mora da ima podršku svih nas kojima je stalo do Vojvodine – poručio je Miroslav Tanjga.

Zajedno sa Miroslavom Tanjgom, poruku podrške u velikom danu za FK Vojvodina, poslao je i Siniša Mihajlović, takođe bivši as „stare dame“ i član druge šampionske generacije.

– Baš smo sinoć Siniša i ja pričali o Vojvodini i on je upoznat sa dešavanjima u klubu i veoma mu je važno da Voša bude u pravim rukama. I on zna kakav je čovek Dragoljub Zbiljić i da je sada pravi trenutak da se krene prema napred, jer je tu pravi vođa. Siniša i ja smo uvek uz Vojvodinu – zaključio je Miroslav Tanjga.