Фудбалски клуб Војводина од данас има двојицу нових чланова, а то су – Немања Николић и Урош Николић.

Немања Николић је већ наступао за Вошу у сезони 2019/20, а у каријери је наступао за Грбаљ, Ростов, Актобе, суботички Спартак, Партизан, Ал-Рид и Тобол. Он има 29 година игра на позицији централног нападача и потписао је уговор до јуна 2024.

– У разговору са председником, спортским директором и тренером могао сам да схватим да Воша има највеће могуће амбиције, а то је излазак у Европу. У прошлој сезони Воша није успела да оствари циљеве, имала је неочекиване резултате и ја се надам да ће ова сезона бити много успешнија. Верујем да ће тим бити јачи и да ће Војводина бити конкурент и у борби за титулу – изјавио је Немања Николић.

Урош Николић игра на позицији офанзивног везног, има 28 година, а у Вошу стиже као слободан играч, пошто је раскинуо уговор са Макабијем из Тел Авива. Претходно је играо за Динамо Минск, Јагодину и Видеотон. Са Вошом је такође потписао уговор на две сезоне.

– Очекивања су велика јер је и пројекат такав, са највишим циљевима. Тренера Раставца познајем веома добро, коначно су нам се поклопиле коцкице да сарађујемо. Желимо да заузмемо што виши пласман на табели и да осигурамо Европу.За почетак је важно да се што пре уиграмо, сигуран сам да имамо одличну екипу, али идемо утакмицу по утакмицу – рекао је Урош Николић.

Пре Немање и Уроша Николића, нови чланови екипе Милана Раставца постали су Радомир Милосављевић, Ив Бараје, док се са позајмице из Младости ГАТ вратио Милан Видаков.