Fudbalski klub Vojvodina od danas ima dvojicu novih članova, a to su – Nemanja Nikolić i Uroš Nikolić.

Nemanja Nikolić je već nastupao za Vošu u sezoni 2019/20, a u karijeri je nastupao za Grbalj, Rostov, Aktobe, subotički Spartak, Partizan, Al-Rid i Tobol. On ima 29 godina igra na poziciji centralnog napadača i potpisao je ugovor do juna 2024.

– U razgovoru sa predsednikom, sportskim direktorom i trenerom mogao sam da shvatim da Voša ima najveće moguće ambicije, a to je izlazak u Evropu. U prošloj sezoni Voša nije uspela da ostvari ciljeve, imala je neočekivane rezultate i ja se nadam da će ova sezona biti mnogo uspešnija. Verujem da će tim biti jači i da će Vojvodina biti konkurent i u borbi za titulu – izjavio je Nemanja Nikolić.

Uroš Nikolić igra na poziciji ofanzivnog veznog, ima 28 godina, a u Vošu stiže kao slobodan igrač, pošto je raskinuo ugovor sa Makabijem iz Tel Aviva. Prethodno je igrao za Dinamo Minsk, Jagodinu i Videoton. Sa Vošom je takođe potpisao ugovor na dve sezone.

– Očekivanja su velika jer je i projekat takav, sa najvišim ciljevima. Trenera Rastavca poznajem veoma dobro, konačno su nam se poklopile kockice da sarađujemo. Želimo da zauzmemo što viši plasman na tabeli i da osiguramo Evropu.Za početak je važno da se što pre uigramo, siguran sam da imamo odličnu ekipu, ali idemo utakmicu po utakmicu – rekao je Uroš Nikolić.

Pre Nemanje i Uroša Nikolića, novi članovi ekipe Milana Rastavca postali su Radomir Milosavljević, Iv Baraje, dok se sa pozajmice iz Mladosti GAT vratio Milan Vidakov.