Фудбалски клуб Војводина обавештава спортску јавност и све љубитеље фудбала да ће продаја улазница за дерби меч 32. кола Моцарт Бет Супер лиге Србије између Војводине и Црвене звезде, који ће у недељу, 28. априла, са почетком у 17:30 бити одигран на стадиону „Карађорђе“, званично почети у четвртак.

Улазнице по цени од 2.500 (запад), 1.500 (исток) и 1.000 динара (југ) продаваће се по следећем распореду:

Четвртак: у просторијама компаније „ГИГС ТИКС“ у тржном центру „Париски магазин“ (Булевар Краља Александра 12), од девет до 19:30 часова моћи ће да се купе улазнице за запад, исток и југ.

Петак: у просторијама компаније „ГИГС ТИКС“ у тржном центру „Париски магазин“ (Булевар Краља Александра 12), од девет до 19:30 часова моћи ће да се купе улазнице за запад, исток и југ.

Субота: у просторијама компаније „ГИГС ТИКС“ у тржном центру „Париски магазин“ (Булевар Краља Александра 12), од 10 до 16 часова моћи ће да се купе улазнице за запад, исток и југ.

Недеља: на дан утакмице продаја карата на благајнама стадиона које се отварају у 14:30, моћи ће да се купе карте за запад, исток и југ.

Улаз на источну трибину стадиона „Карађорђе“ биће слободан за све који дођу са обележјима ФК Војводина.

Такође, подсетник и да власници сезонских карата добијају додатне улазнице, више о томе прочитајте ОВДЕ.

Фудбалски клуб Војводина посебно напомиње да је, из безбедносних разлога и у договору са полицијом, одлучено да западна, источна и северна трибина буду предвиђене за навијаче Војводине. На западну, источну и северну трибину стадиона неће бити дозвољен улаз особама са обележјима ФК Црвена звезда.

Капије стадиона биће отворене два сата пре почетка утакмице, а фудбалски клуб Војводина позива све гледаоце да на време обезбеде своју улазницу и раније уђу на стадион, како би се избегле беспотребне гужве приликом уласка, као и да свој клуб бодре спортски и у духу фер-плеја, избегавајући било какво недолично и неприкладно понашање.