Fudbalski klub Vojvodina obaveštava sportsku javnost i sve ljubitelje fudbala da će prodaja ulaznica za derbi meč 32. kola Mocart Bet Super lige Srbije između Vojvodine i Crvene zvezde, koji će u nedelju, 28. aprila, sa početkom u 17:30 biti odigran na stadionu „Karađorđe“, zvanično početi u četvrtak.

Ulaznice po ceni od 2.500 (zapad), 1.500 (istok) i 1.000 dinara (jug) prodavaće se po sledećem rasporedu:

Četvrtak: u prostorijama kompanije „GIGS TIKS“ u tržnom centru „Pariski magazin“ (Bulevar Kralja Aleksandra 12), od devet do 19:30 časova moći će da se kupe ulaznice za zapad, istok i jug.

Petak: u prostorijama kompanije „GIGS TIKS“ u tržnom centru „Pariski magazin“ (Bulevar Kralja Aleksandra 12), od devet do 19:30 časova moći će da se kupe ulaznice za zapad, istok i jug.

Subota: u prostorijama kompanije „GIGS TIKS“ u tržnom centru „Pariski magazin“ (Bulevar Kralja Aleksandra 12), od 10 do 16 časova moći će da se kupe ulaznice za zapad, istok i jug.

Nedelja: na dan utakmice prodaja karata na blagajnama stadiona koje se otvaraju u 14:30, moći će da se kupe karte za zapad, istok i jug.

Ulaz na istočnu tribinu stadiona „Karađorđe“ biće slobodan za sve koji dođu sa obeležjima FK Vojvodina.

Takođe, podsetnik i da vlasnici sezonskih karata dobijaju dodatne ulaznice, više o tome pročitajte OVDE.

Fudbalski klub Vojvodina posebno napominje da je, iz bezbednosnih razloga i u dogovoru sa policijom, odlučeno da zapadna, istočna i severna tribina budu predviđene za navijače Vojvodine. Na zapadnu, istočnu i severnu tribinu stadiona neće biti dozvoljen ulaz osobama sa obeležjima FK Crvena zvezda.

Kapije stadiona biće otvorene dva sata pre početka utakmice, a fudbalski klub Vojvodina poziva sve gledaoce da na vreme obezbede svoju ulaznicu i ranije uđu na stadion, kako bi se izbegle bespotrebne gužve prilikom ulaska, kao i da svoj klub bodre sportski i u duhu fer-pleja, izbegavajući bilo kakvo nedolično i neprikladno ponašanje.