Омладинци Војводине победили су екипу Чукаричког резултатом 2:1 (1:0), у 21. колу Омладинске лиге Србије.

У ФЦ „Вујадин Бошков“, стрелци за Вошу су били Сукачев у 41. и Пиваш у 82, док је гол за Београђане постигао Миладиновић у 61. минуту (п).

Екипе су наступиле у саставима:

Војводина: Борак, Хромиш, Букинац, Чутовић, Павић, Трнинић, Ковачев, Пиваш, Бјелајац, Сукачев, Костадиновић. Играли су још: Јањић, Павловић, Ромић, Токин, Ђурђевић.

Чукарички: Беговић, Колони, Миросавић, Маџаревић, Ковачевић, Серафимовић, Делибашић, Стојановић, Радосављевић, Миладиновић, Врекић. Играли су још: Виријевић, Милић, Тородовић, Каракабаков, Ђорђевић.

Прва прилика на мечу је виђена у 16. минуту, када је Сукачев шутирао са двадесетак метара искоса, али је Беговић скренуо путању лопте у корнер. У 40. минуту, Воша је поново била близу гола и то након што је Ковачев шутирао са око 25 метара, али је лопта отишла неколико центиметара изнад пречке. Ипак, само минут касније, црвено-бели су повели.

Након одузете лопте на средини терена, Пиваш је одиграо пас до Ковачева, а он је „заврнуо“ лопту до Сукачева, који је довео свој тим у вођство.

Међутим, у 61. минуту, Чукарички је успео да изједначи. Након шута из даљине, Борак је одбранио, али је до одбијене лопте дошао Миладиновић, који је, у дуелу са Хромишом, пао у шеснаестерцу Војводине, па је судија Данило Николић из Ловћенца показао на белу тачку.

Сигуран извођач пенала је био управо Миладиновић, који је тако поравнао резултат.

У 75. минуту, Радосављевић је шутирао са око 23-24 метра, али је лопта отишла неколико центиметара поред стативе гола Војводине. На другој страни, само пет минута касније, Сукачев је искористио центаршут са десне стране да упути ударац главом, али је лопта погодила пречку. Ипак, већ у 82. минуту, Воша је поново повела.

Слободан ударац са леве стране је извео Ковачев, а Пиваш се најбоље снашао у шеснаестерцу Чукаричког и ударцем главом донео ново вођство црвено-белима.

Ипак, већ у 85. минуту, досуђен је нови пенал за Чукарички. Поново је Хромиш био у дуелу са једним фудбалером гостију и благо га одгурнуо с леђа, али овога пута, ударац Врекића са 11 метара сјајно је зауставио Борак.

То је уједно била последња прилика на мечу, па су тако омладинци Војводине остварили заслужену победу.