Omladinci Vojvodine pobedili su ekipu Čukaričkog rezultatom 2:1 (1:0), u 21. kolu Omladinske lige Srbije.

U FC „Vujadin Boškov“, strelci za Vošu su bili Sukačev u 41. i Pivaš u 82, dok je gol za Beograđane postigao Miladinović u 61. minutu (p).

Ekipe su nastupile u sastavima:

Vojvodina: Borak, Hromiš, Bukinac, Čutović, Pavić, Trninić, Kovačev, Pivaš, Bjelajac, Sukačev, Kostadinović. Igrali su još: Janjić, Pavlović, Romić, Tokin, Đurđević.

Čukarički: Begović, Koloni, Mirosavić, Madžarević, Kovačević, Serafimović, Delibašić, Stojanović, Radosavljević, Miladinović, Vrekić. Igrali su još: Virijević, Milić, Torodović, Karakabakov, Đorđević.

Prva prilika na meču je viđena u 16. minutu, kada je Sukačev šutirao sa dvadesetak metara iskosa, ali je Begović skrenuo putanju lopte u korner. U 40. minutu, Voša je ponovo bila blizu gola i to nakon što je Kovačev šutirao sa oko 25 metara, ali je lopta otišla nekoliko centimetara iznad prečke. Ipak, samo minut kasnije, crveno-beli su poveli.

Nakon oduzete lopte na sredini terena, Pivaš je odigrao pas do Kovačeva, a on je „zavrnuo“ loptu do Sukačeva, koji je doveo svoj tim u vođstvo.

Međutim, u 61. minutu, Čukarički je uspeo da izjednači. Nakon šuta iz daljine, Borak je odbranio, ali je do odbijene lopte došao Miladinović, koji je, u duelu sa Hromišom, pao u šesnaestercu Vojvodine, pa je sudija Danilo Nikolić iz Lovćenca pokazao na belu tačku.

Siguran izvođač penala je bio upravo Miladinović, koji je tako poravnao rezultat.

U 75. minutu, Radosavljević je šutirao sa oko 23-24 metra, ali je lopta otišla nekoliko centimetara pored stative gola Vojvodine. Na drugoj strani, samo pet minuta kasnije, Sukačev je iskoristio centaršut sa desne strane da uputi udarac glavom, ali je lopta pogodila prečku. Ipak, već u 82. minutu, Voša je ponovo povela.

Slobodan udarac sa leve strane je izveo Kovačev, a Pivaš se najbolje snašao u šesnaestercu Čukaričkog i udarcem glavom doneo novo vođstvo crveno-belima.

Ipak, već u 85. minutu, dosuđen je novi penal za Čukarički. Ponovo je Hromiš bio u duelu sa jednim fudbalerom gostiju i blago ga odgurnuo s leđa, ali ovoga puta, udarac Vrekića sa 11 metara sjajno je zaustavio Borak.

To je ujedno bila poslednja prilika na meču, pa su tako omladinci Vojvodine ostvarili zasluženu pobedu.