Омладинци Војводине победили су екипу Трајала резултатом 4:1 (1:1), у последњем колу Омладинске лиге Србије.

У мечу који је одигран без присуства гледалаца у ФЦ „Вујадин Бошков“, стрелац за Трајал био је Стевић у 11, док су голове за Вошу постигли Павлица у 17. и 50, Ивановић у 48. и Пауновић у 70. минуту.

Екипе су наступиле у саставима:

Војводина: Богуновић, Трнинић, Миланов, Поповић, М. Стојановић (од 75. Николић), Дробњак, Станојевић (од 46. Ивановић), Абаџија, Павлица (од 65. Миловановић), Абрамушић (од 61. Пауновић), Торбица (од 51. Апостоловски).

Трајал: Недељковић (од 52. Станковић), Милосављевић, Здравковић (од 52. Н. Јовановић), Соколовић, Н. Јовановић, Стевић, Чоловић (од 52. О. Јовановић), Ђокић, Марковић, Б. Стојановић, Весић (од 68. Милић).

Трајал је повео већ у 11. минуту. Богдан Стојановић је ушао у шеснаестерац Војводине и одиграо повратни пас до Стевића, који је прецизним ударцем са око 13-14 метара искоса послао лопту у ближи доњи угао голмана Богуновића.

Међутим, Воша је изједначила само шест минута касније. По левој страни, поред двојице играча Трајала, одлично је прошао Миланов и одиграо пас пред гол, где је правовремено реаговао Павлица и са два метра проследио лопту у мрежу.

У 41. минуту, Војводина је могла до преокрета и то након слободног ударца који је са око 22-23 метра искоса извео Дробњак, али је лопта погодила пречку гола Трајала. Међутим, што се није догодило тада, десило се у 48. минуту.

Поповић је центрирао са десне стране, а Ивановић добро реаговао у шеснаестерцу гостију и прецизним ударцем довео свој тим у вођство.

Само два минута касније, већ је било 3:1 за Војводину. После центаршута са десне стране, Павлица је одлично прихватио лопту, а потом је са седам-осам метара послао у ближи горњи угао голмана Недељковића.

У 61. минуту, прилику да повиси вођство црвено-белих имао је Пауновић, али му је голман Станковић чак два пута одбранио ударац са свега пет-шест метара искоса. Но, у 70. минуту, Пауновић се ипак уписао у стрелце.

Након сјајне акције и дуплог паса са Апостоловским, Пауновић је прецизним ударцем са три-четири метра искоса постигао четврти гол за црвено-беле на овом мечу.

Упркос високом вођству, црвено-бели су наставили да нападају све до краја утакмице и имали су још неколико солидних напада, а и Трајал је имао један добар контранапад преко Николе Јовановића, коме је у ситуацији „један на један“ шут одбранио голман Богуновић.

Међутим, промене резултата више није било, па је меч завршен резултатом 4:1 за Војводину.