Omladinci Vojvodine pobedili su ekipu Trajala rezultatom 4:1 (1:1), u poslednjem kolu Omladinske lige Srbije.

U meču koji je odigran bez prisustva gledalaca u FC „Vujadin Boškov“, strelac za Trajal bio je Stević u 11, dok su golove za Vošu postigli Pavlica u 17. i 50, Ivanović u 48. i Paunović u 70. minutu.

Ekipe su nastupile u sastavima:

Vojvodina: Bogunović, Trninić, Milanov, Popović, M. Stojanović (od 75. Nikolić), Drobnjak, Stanojević (od 46. Ivanović), Abadžija, Pavlica (od 65. Milovanović), Abramušić (od 61. Paunović), Torbica (od 51. Apostolovski).

Trajal: Nedeljković (od 52. Stanković), Milosavljević, Zdravković (od 52. N. Jovanović), Sokolović, N. Jovanović, Stević, Čolović (od 52. O. Jovanović), Đokić, Marković, B. Stojanović, Vesić (od 68. Milić).

Trajal je poveo već u 11. minutu. Bogdan Stojanović je ušao u šesnaesterac Vojvodine i odigrao povratni pas do Stevića, koji je preciznim udarcem sa oko 13-14 metara iskosa poslao loptu u bliži donji ugao golmana Bogunovića.

Međutim, Voša je izjednačila samo šest minuta kasnije. Po levoj strani, pored dvojice igrača Trajala, odlično je prošao Milanov i odigrao pas pred gol, gde je pravovremeno reagovao Pavlica i sa dva metra prosledio loptu u mrežu.

U 41. minutu, Vojvodina je mogla do preokreta i to nakon slobodnog udarca koji je sa oko 22-23 metra iskosa izveo Drobnjak, ali je lopta pogodila prečku gola Trajala. Međutim, što se nije dogodilo tada, desilo se u 48. minutu.

Popović je centrirao sa desne strane, a Ivanović dobro reagovao u šesnaestercu gostiju i preciznim udarcem doveo svoj tim u vođstvo.

Samo dva minuta kasnije, već je bilo 3:1 za Vojvodinu. Posle centaršuta sa desne strane, Pavlica je odlično prihvatio loptu, a potom je sa sedam-osam metara poslao u bliži gornji ugao golmana Nedeljkovića.

U 61. minutu, priliku da povisi vođstvo crveno-belih imao je Paunović, ali mu je golman Stanković čak dva puta odbranio udarac sa svega pet-šest metara iskosa. No, u 70. minutu, Paunović se ipak upisao u strelce.

Nakon sjajne akcije i duplog pasa sa Apostolovskim, Paunović je preciznim udarcem sa tri-četiri metra iskosa postigao četvrti gol za crveno-bele na ovom meču.

Uprkos visokom vođstvu, crveno-beli su nastavili da napadaju sve do kraja utakmice i imali su još nekoliko solidnih napada, a i Trajal je imao jedan dobar kontranapad preko Nikole Jovanovića, kome je u situaciji „jedan na jedan“ šut odbranio golman Bogunović.

Međutim, promene rezultata više nije bilo, pa je meč završen rezultatom 4:1 za Vojvodinu.