Нова генерација пионирске репрезентације Србије, састављена од играча рођених 2008. године, овог месеца је имала своје прво окупљање и одиграла је две пријатељске утакмице против Северне Македоније у Скопљу, а на списку Инструкторске службе Фудбалског савеза Србије, којом координира Игор Матић, нашла су се и петорица играча из омладинске школе „Илија Пантелић“. То су Максим Чаварић, Владимир Крајцар, Душан Јовановић, Дамјан Ђокановић и Александар Малешевић, док је у стручном штабу био тренер из омладинске школе ФК Војводина Бојан Незири.

У првом мечу, резултат је био 2:2 (2:2), а од Вошиних играча, прилику да заиграју добили су Душан Јовановић, Дамјан Ђокановић (обојица ушли у 57. минуту) и Владимир Крајцар (ушао у 68).

У другом мечу, пионири Србије су победили резултатом 2:3 (2:3), а овога пута, у стартној постави нашег тима нашли су се Владимир Крајцар (играо до 59), Душан Јовановић (играо до 52) и Дамјан Ђокановић (играо до 52), док су шансу добили и Максим Чаварић (ушао у 41) и Александар Малешевић (ушао у 80. минуту).