Nova generacija pionirske reprezentacije Srbije, sastavljena od igrača rođenih 2008. godine, ovog meseca je imala svoje prvo okupljanje i odigrala je dve prijateljske utakmice protiv Severne Makedonije u Skoplju, a na spisku Instruktorske službe Fudbalskog saveza Srbije, kojom koordinira Igor Matić, našla su se i petorica igrača iz omladinske škole „Ilija Pantelić“. To su Maksim Čavarić, Vladimir Krajcar, Dušan Jovanović, Damjan Đokanović i Aleksandar Malešević, dok je u stručnom štabu bio trener iz omladinske škole FK Vojvodina Bojan Neziri.

U prvom meču, rezultat je bio 2:2 (2:2), a od Vošinih igrača, priliku da zaigraju dobili su Dušan Jovanović, Damjan Đokanović (obojica ušli u 57. minutu) i Vladimir Krajcar (ušao u 68).

U drugom meču, pioniri Srbije su pobedili rezultatom 2:3 (2:3), a ovoga puta, u startnoj postavi našeg tima našli su se Vladimir Krajcar (igrao do 59), Dušan Jovanović (igrao do 52) i Damjan Đokanović (igrao do 52), dok su šansu dobili i Maksim Čavarić (ušao u 41) i Aleksandar Malešević (ušao u 80. minutu).