Омладинци Војводине победили су екипу Графичара резултатом 1:0 (1:0), у 25. колу Омладинске лиге Србије.

У мечу који је одигран без присуства гледалаца у ФЦ „Вујадин Бошков“, стрелац јединог гола на мечу био је Богдановић у 35. минуту.

Екипе су наступиле у саставима:

Војводина: Видаковић, Луковић, Кљајић, Богдановић, Јеленковић, Батос, Кокановић, Станојевић, Ивановић, Милетић, Павлица (од 62. Мартинкевич).

Графичар: Гутеша, Деспотовски, Ђемановић, Васиљевић, Ћурчић, Мелентијевић, Глушчевић, Рамовић, Голијанин, Аврамовски, Бојовић.

Прва прилика на утакмици је виђена у 14. минуту, када је, после набачене лопте у шеснаестерац и ударца Кљајића главом, лопта погодила пречку. У наставку акције, и Батос је покушао да савлада голмана Гутешу, али је чувар мреже Графичара сигурно ухватио лопту.

Још боља шанса је виђена у 20. минуту, када је Станојевић одузео лопту Мелентијевићу на око 20 метара од гола ривала, изашао сам испред Гутеше и шутирао, али је голман гостију још једном сачувао своју мрежу. Међутим, у 35. минуту, црвено-бели су ипак дошли до вођства.

Корнер за Војводину је извео Кокановић, а Богдановић главом само благо дотакао лопту и проследио је у мрежу.

Воша је нову прилику имала у 49. минуту, када је Ивановић одлично прошао поред двојице играча Графичара и шутирао из готово „мртвог угла“, али је Гутеша одбранио.

Иако су они били ти који су имали вођство, црвено-бели су више нападали и у другом полувремену, а екипу Графичара практично су онемогућили да иоле озбиљније угрози њихов гол. Међутим, нових погодака више није било, па су омладинци Војводине остварили минималну, али заслужену победу.