Omladinci Vojvodine pobedili su ekipu Grafičara rezultatom 1:0 (1:0), u 25. kolu Omladinske lige Srbije.

U meču koji je odigran bez prisustva gledalaca u FC „Vujadin Boškov“, strelac jedinog gola na meču bio je Bogdanović u 35. minutu.

Ekipe su nastupile u sastavima:

Vojvodina: Vidaković, Luković, Kljajić, Bogdanović, Jelenković, Batos, Kokanović, Stanojević, Ivanović, Miletić, Pavlica (od 62. Martinkevič).

Grafičar: Guteša, Despotovski, Đemanović, Vasiljević, Ćurčić, Melentijević, Gluščević, Ramović, Golijanin, Avramovski, Bojović.

Prva prilika na utakmici je viđena u 14. minutu, kada je, posle nabačene lopte u šesnaesterac i udarca Kljajića glavom, lopta pogodila prečku. U nastavku akcije, i Batos je pokušao da savlada golmana Gutešu, ali je čuvar mreže Grafičara sigurno uhvatio loptu.

Još bolja šansa je viđena u 20. minutu, kada je Stanojević oduzeo loptu Melentijeviću na oko 20 metara od gola rivala, izašao sam ispred Guteše i šutirao, ali je golman gostiju još jednom sačuvao svoju mrežu. Međutim, u 35. minutu, crveno-beli su ipak došli do vođstva.

Korner za Vojvodinu je izveo Kokanović, a Bogdanović glavom samo blago dotakao loptu i prosledio je u mrežu.

Voša je novu priliku imala u 49. minutu, kada je Ivanović odlično prošao pored dvojice igrača Grafičara i šutirao iz gotovo „mrtvog ugla“, ali je Guteša odbranio.

Iako su oni bili ti koji su imali vođstvo, crveno-beli su više napadali i u drugom poluvremenu, a ekipu Grafičara praktično su onemogućili da iole ozbiljnije ugrozi njihov gol. Međutim, novih pogodaka više nije bilo, pa su omladinci Vojvodine ostvarili minimalnu, ali zasluženu pobedu.