Фудбалски клуб Војводина обавештава спортску јавност и све љубитеље фудбала да ће продаја улазница за дерби меч 28. кола Супер лиге Србије између Војводине и Партизана, који ће у суботу, првог априла, са почетком у 20 часова бити одигран на стадиону „Карађорђе“, званично почети у четвртак.

Улазнице по цени од 1.000 (запад) и 500 динара (север и југ) продаваће се по следећем распореду:

Четвртак: у просторијама компаније „ГИГС ТИКС“ у тржном центру „Париски магазин“ (Булевар Краља Александра 12), од девет до 19:30 часова моћи ће да се купе улазнице за запад и југ; у шопу навијача Војводине на западној трибини „Карађорђа“, од 10 до 18 часова моћи ће да се купе улазнице за север.

Петак: у просторијама компаније „ГИГС ТИКС“ у тржном центру „Париски магазин“ (Булевар Краља Александра 12), од девет до 19:30 часова моћи ће да се купе улазнице за запад и југ; у шопу навијача Војводине на западној трибини „Карађорђа“, од 10 до 18 часова моћи ће да се купе улазнице за север.

Субота: на благајни између јужне и западне трибине „Карађорђа“, од 17 часова до почетка утакмице моћи ће да се купе улазнице за запад; на благајни на јужној трибини (поред некадашњих тениских терена), од 17 часова до почетка утакмице моћи ће да се купе улазнице за југ; у шопу навијача Војводине на западној трибини „Карађорђа“, од 18 до 19:45 часова моћи ће да се купе улазнице за север.

Источна трибина биће резервисана искључиво за школе фудбала из Новог Сада и околине, којима ће улазнице поделити фудбалски клуб Војводина, као и за власнике сезонских улазница за ту трибину и све оне који су се у претходном периоду укључили у Вошину акцију под слоганом „Ти си наша прва љубав“, односно гледаоце који су улазницу за источну трибину преузели на недавно одржаном Вошином породичном дану.

Фудбалски клуб Војводина посебно напомиње да је, из безбедносних разлога и у договору са полицијом, одлучено да западна, источна и северна трибина буду предвиђене за навијаче Војводине, док је за гостујуће навијаче предвиђена јужна трибина. На западну, источну и северну трибину стадиона неће бити дозвољен улаз особама са обележјима ФК Партизан.

Капије стадиона биће отворене два сата пре почетка утакмице, а фудбалски клуб Војводина позива све гледаоце да на време обезбеде своју улазницу и раније уђу на стадион, како би се избегле беспотребне гужве приликом уласка, као и да свој клуб бодре спортски и у духу фер-плеја, избегавајући било какво недолично и неприкладно понашање.