Fudbalski klub Vojvodina obaveštava sportsku javnost i sve ljubitelje fudbala da će prodaja ulaznica za derbi meč 28. kola Super lige Srbije između Vojvodine i Partizana, koji će u subotu, prvog aprila, sa početkom u 20 časova biti odigran na stadionu „Karađorđe“, zvanično početi u četvrtak.

Ulaznice po ceni od 1.000 (zapad) i 500 dinara (sever i jug) prodavaće se po sledećem rasporedu:

Četvrtak: u prostorijama kompanije „GIGS TIKS“ u tržnom centru „Pariski magazin“ (Bulevar Kralja Aleksandra 12), od devet do 19:30 časova moći će da se kupe ulaznice za zapad i jug; u šopu navijača Vojvodine na zapadnoj tribini „Karađorđa“, od 10 do 18 časova moći će da se kupe ulaznice za sever.

Petak: u prostorijama kompanije „GIGS TIKS“ u tržnom centru „Pariski magazin“ (Bulevar Kralja Aleksandra 12), od devet do 19:30 časova moći će da se kupe ulaznice za zapad i jug; u šopu navijača Vojvodine na zapadnoj tribini „Karađorđa“, od 10 do 18 časova moći će da se kupe ulaznice za sever.

Subota: na blagajni između južne i zapadne tribine „Karađorđa“, od 17 časova do početka utakmice moći će da se kupe ulaznice za zapad; na blagajni na južnoj tribini (pored nekadašnjih teniskih terena), od 17 časova do početka utakmice moći će da se kupe ulaznice za jug; u šopu navijača Vojvodine na zapadnoj tribini „Karađorđa“, od 18 do 19:45 časova moći će da se kupe ulaznice za sever.

Istočna tribina biće rezervisana isključivo za škole fudbala iz Novog Sada i okoline, kojima će ulaznice podeliti fudbalski klub Vojvodina, kao i za vlasnike sezonskih ulaznica za tu tribinu i sve one koji su se u prethodnom periodu uključili u Vošinu akciju pod sloganom „Ti si naša prva ljubav“, odnosno gledaoce koji su ulaznicu za istočnu tribinu preuzeli na nedavno održanom Vošinom porodičnom danu.

Fudbalski klub Vojvodina posebno napominje da je, iz bezbednosnih razloga i u dogovoru sa policijom, odlučeno da zapadna, istočna i severna tribina budu predviđene za navijače Vojvodine, dok je za gostujuće navijače predviđena južna tribina. Na zapadnu, istočnu i severnu tribinu stadiona neće biti dozvoljen ulaz osobama sa obeležjima FK Partizan.

Kapije stadiona biće otvorene dva sata pre početka utakmice, a fudbalski klub Vojvodina poziva sve gledaoce da na vreme obezbede svoju ulaznicu i ranije uđu na stadion, kako bi se izbegle bespotrebne gužve prilikom ulaska, kao i da svoj klub bodre sportski i u duhu fer-pleja, izbegavajući bilo kakvo nedolično i neprikladno ponašanje.