Tokom ove i prošle sedmice igrale su se utakmice svih reprezentativnih selekcija, a među akterima bila su i trojica članova prvog tima Vojvodine.

Za nacionalne selekcije Srbije, od Vošinih igrača nastupali su – Mirko Topić (U-21) i Uroš Kabić i Vladimir Miletić (U-19).

U-21 – Mirko Topić

Mlada reprezentacija Srbije upisala je remi i poraz u mečevima sa Farskim Ostrvima i Ukrajinom u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo.

Prvu utakmicu selekcija Aleksandra Rogića odigrala je najpre na „Karađorđu“ protiv Farskih Ostrva, rezultat je bio 0:0. Mirko Topić je bio u startnoj postavi, a teren je napustio u 90. minutu utakmice.

Četiri dana kasnije, mlada reprezentacija Srbije poražena je u 6. kolu kvalifikacija za EP od Ukrajine u LJvovu – 1:2 (0:1). Mirko Topić je ponovo bio starter, a iz igre je izašao u 83. minutu.

Nakon šest odigranih utakmica, mlada reprezentacija Srbije ima pet osvojenih bodova i zauzima peto mesto na tabeli.

U-19 – Vladimir Miletić, Uroš Kabić

Selekcija Dejana Brankovića odigrala je tri utakmice na mini turniru u Albaniji tokom ove reprezentativne pauze u sklopu prvog kruga kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

Srbija je najpre u Elbasanu, 10. novembra pobedila Severnu Makedoniju rezultatom 2:1. Uroš Kabić je u igru ušao u 88. minutu umesto dvostrukog strelca Ajdara, dok Vladimir Miletić nije nastupio na ovom meču.

Tri dana kasnije, Srbija je remizirala sa domaćinom Albanijom rezultatom 2:2. Imali su izabranici selektora Dejana Brankovića novu pobedu u džepu, dva gola prednosti pogocima Nikole Mituljikića i Lazetića, ali su domaći u finišu uspeli da dođu do remija.

Vladimir Miletić je protiv Albanije odigrao ceo meč, dok je Uroš Kabić ostao na klupi za rezerve.

U odlučujućem trećem meču, „orlići“ su poraženi od Francuske rezultatom 2:1, ali su uprkos tome obezbedili plasman u elitnu rundu kvalifikacija za EP, kao drugoplasirana ekipa na turniru održanom u Albaniji.

Strelac za Srbiju bio je Ajdar u 33, dok su golove za „trikolore“ postigli Čauna u trećem i Ablin u 95. minutu, kada su „orlići“ imali igrača manje. Crveni karton u finišu dobio je Miletić u 86. minutu zbog druge javne opomene, dok Uroš Kabić nije ulazio u igru na ovom meču.