Током ове и прошле седмице играле су се утакмице свих репрезентативних селекција, а међу актерима су били седморица чланова Војводине.

Репрезентативне обавезе имали су Синиша Саничанин (Босна и Херцеговина), Дејан Зукић (млада репрезентација Србије), Марко Луковић, Вељко Јеленковић и Владимир Милетић (репрезентација Србије до 18 година), те Милан Мајсторовић и Милан Kовачев (репрезентација Србије до 16 година).

Босна и Херцеговина – Синиша Саничанин

Штопер Војводине одиграо је по 90 минута у обе квалификационе утакмице за СП 2022. Најпре у ремију на гостовању Финској резултатом 2:2, а потом је одиграо и цео меч на „Грбавици“ против Француске у поразу резултатом 0:1.

За БиХ у Финској стрелци су били Миралем Пјанић и бивши ас Војводине Мирослав Стевановић, садашњи члан швајцарског Сервета. Саничанин и другови у другом мечу групе Д нису успели да се одбране од светског првака, једини стрелац у Сарајеву био је Антоан Гризман за победу Француске резултатом 0:1. Штопер Војводине зарадио је жути картон у 54. минуту.

Селекција БиХ има један бод после две одигране утакмице, Француска је прва са седам, Украјина има три, а Финска два освојена бода.

Треба истаћи да је репрезентација БиХ између две квалификационе утакмице играла и пријатељски меч против Костарике, али Синиша Саничанин није играо, пошто је Босна и Херцеговина на овом мечу наступила у резервном саставу.

Млада репрезентација Србије – Дејан Зукић

Офанзивац Војводине Дејан Зукић учествовао је у победи „орлића“ над Турском. Србија је у пријатељском сусрету у Алањи славила резултатом 1:0, а једини стрелац био је Светозар Марковић у 37. минуту после асистенције Филипа Стевановића. Зукић је у игру ушао у 64. минуту када је на терену заменио Милосављевића.

Репрезентација Србије до 18 година – Марко Луковић, Вељко Јеленковић, Владимир Милетић 

Селекција Србије до 18 година није играла утакмице током мартовског окупљања, па су Марко Луковић, Вељко Јеленковић и Владимир Милетић само тренирали са својим саиграчима.

Репрезентација Србије до 16 година – Милан Мајсторовић, Милан Kовачев

Млађа кадетска репрезентација Србије победила је вршњаке из Румуније резултатом 3:0. Стрелци у Старој Пазови за Србију били су Бубањ, Николашевић и Станковић. Од Вошиних играча, на терену су били Милан Мајсторовић, који је одиграо цео меч, и Милан Ковачев, који је у игру ушао у 68. минуту.