Tokom ove i prošle sedmice igrale su se utakmice svih reprezentativnih selekcija, a među akterima su bili sedmorica članova Vojvodine.

Reprezentativne obaveze imali su Siniša Saničanin (Bosna i Hercegovina), Dejan Zukić (mlada reprezentacija Srbije), Marko Luković, Veljko Jelenković i Vladimir Miletić (reprezentacija Srbije do 18 godina), te Milan Majstorović i Milan Kovačev (reprezentacija Srbije do 16 godina).

Bosna i Hercegovina – Siniša Saničanin

Štoper Vojvodine odigrao je po 90 minuta u obe kvalifikacione utakmice za SP 2022. Najpre u remiju na gostovanju Finskoj rezultatom 2:2, a potom je odigrao i ceo meč na „Grbavici“ protiv Francuske u porazu rezultatom 0:1.

Za BiH u Finskoj strelci su bili Miralem Pjanić i bivši as Vojvodine Miroslav Stevanović, sadašnji član švajcarskog Serveta. Saničanin i drugovi u drugom meču grupe D nisu uspeli da se odbrane od svetskog prvaka, jedini strelac u Sarajevu bio je Antoan Grizman za pobedu Francuske rezultatom 0:1. Štoper Vojvodine zaradio je žuti karton u 54. minutu.

Selekcija BiH ima jedan bod posle dve odigrane utakmice, Francuska je prva sa sedam, Ukrajina ima tri, a Finska dva osvojena boda.

Treba istaći da je reprezentacija BiH između dve kvalifikacione utakmice igrala i prijateljski meč protiv Kostarike, ali Siniša Saničanin nije igrao, pošto je Bosna i Hercegovina na ovom meču nastupila u rezervnom sastavu.

Mlada reprezentacija Srbije – Dejan Zukić

Ofanzivac Vojvodine Dejan Zukić učestvovao je u pobedi „orlića“ nad Turskom. Srbija je u prijateljskom susretu u Alanji slavila rezultatom 1:0, a jedini strelac bio je Svetozar Marković u 37. minutu posle asistencije Filipa Stevanovića. Zukić je u igru ušao u 64. minutu kada je na terenu zamenio Milosavljevića.

Reprezentacija Srbije do 18 godina – Marko Luković, Veljko Jelenković, Vladimir Miletić 

Selekcija Srbije do 18 godina nije igrala utakmice tokom martovskog okupljanja, pa su Marko Luković, Veljko Jelenković i Vladimir Miletić samo trenirali sa svojim saigračima.

Reprezentacija Srbije do 16 godina – Milan Majstorović, Milan Kovačev

Mlađa kadetska reprezentacija Srbije pobedila je vršnjake iz Rumunije rezultatom 3:0. Strelci u Staroj Pazovi za Srbiju bili su Bubanj, Nikolašević i Stanković. Od Vošinih igrača, na terenu su bili Milan Majstorović, koji je odigrao ceo meč, i Milan Kovačev, koji je u igru ušao u 68. minutu.