Млада фудбалска репрезентација Србије сутра ће на стадиону „Карађорђе“ одиграти важан меч у квалификацијама за Европско првенство, које ће 2023. године бити одржано у Грузији и Румунији. Са почетком у 18 часова, „орлићи“ ће у петом колу групе Х дочекати екипу Фарских Острва, а улаз на меч биће бесплатан.

Србија се тренутно налази на претпоследњем месту у групи, са четири бода из четири утакмице и победа јој је неопходна како би задржала шансе за освајање барем другог места у групи, које води у бараж за Европско првенство. Након утакмице против Фарских Острва, „орлиће“ у уторак очекује и меч против Украјине у Љвову, такође са почетком у 18 часова.

После пораза од Француске у прошлом колу, Фудбалски савез Србије је раскинуо сарадњу са дотадашњим селектором Звонком Живковићем и на његово место поставио новог вршиоца дужности селектора Александра Рогића. Он је за ово репрезентативно окупљање позвао укупно 26 играча, међу којима и фудбалера Војводине Мирка Топића.

Фудбалски клуб Војводина позива све љубитеље фудбала да сутра дођу на „Карађорђе“ у што већем броју и помогну нашој младој репрезентацији у настојању да оствари важну победу.

Напред Србија!

Табела:

  1. Француска 10
  2. Украјина 9
  3. Северна Македонија 5
  4. Фарска Острва 5
  5. Србија 4
  6. Јерменија 3