Mlada fudbalska reprezentacija Srbije sutra će na stadionu „Karađorđe“ odigrati važan meč u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo, koje će 2023. godine biti održano u Gruziji i Rumuniji. Sa početkom u 18 časova, „orlići“ će u petom kolu grupe H dočekati ekipu Farskih Ostrva, a ulaz na meč biće besplatan.

Srbija se trenutno nalazi na pretposlednjem mestu u grupi, sa četiri boda iz četiri utakmice i pobeda joj je neophodna kako bi zadržala šanse za osvajanje barem drugog mesta u grupi, koje vodi u baraž za Evropsko prvenstvo. Nakon utakmice protiv Farskih Ostrva, „orliće“ u utorak očekuje i meč protiv Ukrajine u LJvovu, takođe sa početkom u 18 časova.

Posle poraza od Francuske u prošlom kolu, Fudbalski savez Srbije je raskinuo saradnju sa dotadašnjim selektorom Zvonkom Živkovićem i na njegovo mesto postavio novog vršioca dužnosti selektora Aleksandra Rogića. On je za ovo reprezentativno okupljanje pozvao ukupno 26 igrača, među kojima i fudbalera Vojvodine Mirka Topića.

Fudbalski klub Vojvodina poziva sve ljubitelje fudbala da sutra dođu na „Karađorđe“ u što većem broju i pomognu našoj mladoj reprezentaciji u nastojanju da ostvari važnu pobedu.

Napred Srbija!

Tabela:

  1. Francuska 10
  2. Ukrajina 9
  3. Severna Makedonija 5
  4. Farska Ostrva 5
  5. Srbija 4
  6. Jermenija 3