Поштовани представници медија,

Позивамо вас да пошаљете своје захтеве за акредитације за реванш меч другог кола квалификација за Лигу конференције између Војводине и Паневежиса, који ће се одиграти у четвртак, 29. јула, са почетком у 20 часова, на стадиону „Карађорђе“.

Новинари, фоторепортери и сниматељи који желе да се акредитују за овај меч, то могу да учине тако што ће на мејл адресу „pr@fcvojvodina.co.rs“ послати следеће податке:

– име и презиме новинара, фоторепортера или сниматеља за кога се тражи акредитација, као и назив медија у којем су запослени;

– врста акредитације која је потребна (прес или фото).

Захтев за акредитовање мора бити послат на званичном меморандуму медија, печатиран и потписан од стране уредника.

У складу са дописом од стране УЕФА и протоколом за одржавање мера заштите од корона вируса, наглашавамо да ће приликом акредитовања и током утакмице морати да се поштују следећа правила:

  • у кабинама у новинарској ложи стадиона „Карађорђе“, у свакој од кабина биће дозвољено присуство само једног представника медија (у великим кабинама по два)
  • у делу резервисаном за новинаре у галерији „89“, биће неопходно да буде једно седеће место размака између представника медија
  • максимални број акредитованих фотографа за ову утакмицу може бити 16
  • максимални број акредитованих новинара за ову утакмицу (сходно претходно наведеним правилима о одржавању социјалне дистанце) може бити 24 (у овај број не спадају сниматељи, који свој посао могу обављати са платформе предвиђене за снимање на стадиону)
  • На конференцији за новинаре после меча, на столу за којим ће седети тренери могу бити постављени само телевизијски микрофони, односно не смеју бити постављени никакви други предмети и направе (телефони, диктафони итд)
  • Све време током боравка на стадиону, сви представници медија морају носити заштитну маску на лицу, док око врата морају носити акредитацију издату од стране ФК Војводина

Услед ограниченог броја места у новинарској ложи стадиона “Карађорђе” и са циљем да се што већем броју медија омогући присуство овој утакмици, ФК Војводина ће издавати максимално две акредитације по редакцији (две прес акредитације за телевизије, једну прес + једну фото акредитацију за штампане медије, интернет портале и агенције, односно само по једну прес акредитацију за радио станице).

Фудбалски клуб Војводина задржава право да утврди коначан број издатих акредитација у складу са расположивим капацитетом и следећим приоритетима:

1. медији и новинари који редовно извештавају о активностима у вези са ФК Војводина;
2. спортске редакције, односно медији;
3. остали информативни медији, у складу са тиражом и утицајем на медијском тржишту.

Рок за слање захтева је среда, 28. јул, до 15:30 часова. Сви захтеви пристигли након истека овог рока, као и захтеви који нису послати у складу са горе наведеном процедуром, неће бити узети у разматрање.

Наглашавамо да у новинарску ложу стадиона “Карађорђе” неће бити омогућен улазак представницима медија који са собом немају званичну акредитацију издату од стране ФК Војводина.

Свим новинарима којима је одобрена акредитација, то ће бити потврђено путем мејла најкасније у четвртак до 12 часова, а акредитације ће се преузимати непосредно пред утакмицу, односно у четвртак, 29. јула, од 18:15 до 19:15 часова у просторијама ФК Војводина на западној трибини стадиона „Карађорђе“ (поред улаза број 2, на спрату).