Поштовани представници медија,

Позивамо вас да пошаљете своје захтеве за сезонске акредитације ФК Војводина за сезону 2023/24, које ће важити за све утакмице у којима ће наш клуб бити домаћин на “Карађорђу” или „ТСЦ арени“ у Супер лиги и Купу Србије током ове сезоне.

Новинари, фоторепортери и сниматељи који желе да добију сезонску акредитацију ФК Војводина, то могу да учине тако што ће на мејл адресу „pr@fcvojvodina.co.rs“ послати следеће податке:

– име и презиме новинара, фоторепортера или сниматеља за кога се тражи акредитација, као и назив медија у којем су запослени;

– врста акредитације која је потребна (прес или фото).

Захтев за акредитовање мора бити послат на званичном меморандуму медија, печатиран и потписан од стране уредника.

Услед ограниченог броја места у новинарској ложи стадиона “Карађорђе” и „ТСЦ арена“, ФК Војводина ће издавати максимално две сезонске акредитације по редакцији (две прес акредитације за телевизије и радио станице, односно једну прес + једну фото акредитацију за штампане медије, интернет портале и агенције).

Фудбалски клуб Војводина задржава право да утврди коначан број издатих акредитација у складу са расположивим капацитетом и следећим приоритетима:

1. медији и новинари који редовно извештавају о активностима у вези са ФК Војводина;
2. спортске редакције, односно медији;
3. остали информативни медији, у складу са тиражом и утицајем на медијском тржишту.

Рок за слање захтева је среда, 19. јул, до 15:30 часова. Сви захтеви пристигли након истека овог рока, као и захтеви који нису послати у складу са горе наведеном процедуром, неће бити узети у разматрање.

Наглашавамо да у новинарску ложу стадиона “Карађорђе” и „ТСЦ арена“ неће бити омогућен улазак представницима медија који са собом немају званичну акредитацију издату од стране ФК Војводина.

Свим новинарима којима је одобрена сезонска акредитација, то ће бити потврђено путем мејла, а сезонске акредитације ће се преузимати непосредно пред утакмицу против Борца, односно у среду, 19. јула, од 19 до 19:45 часова у просторијама ФК Војводина на западној трибини стадиона „Карађорђе“ (поред улаза број 2, на спрату). Преузимање сезонских акредитација ће такође бити могуће и у наредном периоду, на истом месту, сваког радног дана од осам до 16 часова.