Poštovani predstavnici medija,

Pozivamo vas da pošaljete svoje zahteve za sezonske akreditacije FK Vojvodina za sezonu 2023/24, koje će važiti za sve utakmice u kojima će naš klub biti domaćin na “Karađorđu” ili „TSC areni“ u Super ligi i Kupu Srbije tokom ove sezone.

Novinari, fotoreporteri i snimatelji koji žele da dobiju sezonsku akreditaciju FK Vojvodina, to mogu da učine tako što će na mejl adresu „pr@fcvojvodina.co.rs“ poslati sledeće podatke:

– ime i prezime novinara, fotoreportera ili snimatelja za koga se traži akreditacija, kao i naziv medija u kojem su zaposleni;

– vrsta akreditacije koja je potrebna (pres ili foto).

Zahtev za akreditovanje mora biti poslat na zvaničnom memorandumu medija, pečatiran i potpisan od strane urednika.

Usled ograničenog broja mesta u novinarskoj loži stadiona “Karađorđe” i „TSC arena“, FK Vojvodina će izdavati maksimalno dve sezonske akreditacije po redakciji (dve pres akreditacije za televizije i radio stanice, odnosno jednu pres + jednu foto akreditaciju za štampane medije, internet portale i agencije).

Fudbalski klub Vojvodina zadržava pravo da utvrdi konačan broj izdatih akreditacija u skladu sa raspoloživim kapacitetom i sledećim prioritetima:

1. mediji i novinari koji redovno izveštavaju o aktivnostima u vezi sa FK Vojvodina;
2. sportske redakcije, odnosno mediji;
3. ostali informativni mediji, u skladu sa tiražom i uticajem na medijskom tržištu.

Rok za slanje zahteva je sreda, 19. jul, do 15:30 časova. Svi zahtevi pristigli nakon isteka ovog roka, kao i zahtevi koji nisu poslati u skladu sa gore navedenom procedurom, neće biti uzeti u razmatranje.

Naglašavamo da u novinarsku ložu stadiona “Karađorđe” i „TSC arena“ neće biti omogućen ulazak predstavnicima medija koji sa sobom nemaju zvaničnu akreditaciju izdatu od strane FK Vojvodina.

Svim novinarima kojima je odobrena sezonska akreditacija, to će biti potvrđeno putem mejla, a sezonske akreditacije će se preuzimati neposredno pred utakmicu protiv Borca, odnosno u sredu, 19. jula, od 19 do 19:45 časova u prostorijama FK Vojvodina na zapadnoj tribini stadiona „Karađorđe“ (pored ulaza broj 2, na spratu). Preuzimanje sezonskih akreditacija će takođe biti moguće i u narednom periodu, na istom mestu, svakog radnog dana od osam do 16 časova.