Први тим – играчи

 ГОЛМАНИ

Никола Симић #25

Датум рођења:

21. 12. 1996.

Место рођења:

Београд

Претходни клубови:

Бежанија, Срем (Јаково), Синђелић (Београд)

Држављанство:

Србија

Немања Тороман #32

Датум рођења:

26. 12. 2000.

Место рођења:

Нови Сад

Претходни клубови:

Држављанство:

Србија

Горан Вуклиш #13

Датум рођења:

24. 9. 1987.

Место рођења:

Бањалука

Претходни клубови:

Земун, Раднички (Нова Пазова), Леотар, БСК (Бањалука), Рудар (Пљевља), ОФК Грбаљ, ОФК Петровац, Борац (Бањалука), ОФК Београд, Нови Пазар, Слобода (Тузла), Кабел

Држављанство:

Србија, Босна и Херцеговина

Емил Роцков #42

Датум рођења:

27. 1. 1995.

Место рођења:

Нови Сад

Претходни клубови:

Војводина, Слога Темерин, Пролетер, Фехервар (Мађарска)

Држављанство:

Србија, Мађарска

Ранко Пушкић #37

Датум рођења:

10. 3. 2000.

Место рођења:

Нови Сад

Претходни клубови:

Бечеј, Кабел

Држављанство:

Србија

ОДБРАНА

Младен Деветак #3

Датум рођења:

12. 3. 1999.

Место рођења:

Нови Сад

Претходни клубови:

Држављанство:

Србија

Стефан Ђорђевић #11

Датум рођења:

13. 3. 1991.

Место рођења:

Нови Сад

Претходни клубови:

Пролетер, Спартак, Банат, Вождовац, Црвена звезда, Борац (Чачак), Катанија, Потенца (Италија), Раднички (Ниш)

Држављанство:

Србија, Португалија

Марко Бјековић #2

Датум рођења:

21. 9. 2000.

Место рођења:

Нови Сад

Претходни клубови:

Кабел

Држављанство:

Србија, Босна и Херцеговина

Владимир Ковачевић #6

Датум рођења:

11. 11. 1992.

Место рођења:

Оџаци

Претходни клубови:

Хајдук (Кула), Пролетер, Спартак, Кортријк (Белгија), Шериф (Молдавија)

Држављанство:

Србија

Игор Јеличић #15

Датум рођења:

28. 2. 2000.

Место рођења:

Нови Сад

Претходни клубови:

Кабел

Држављанство:

Србија

Марко Луковић #49

Датум рођења:

4. 9. 2003.

Место рођења:

Нови Сад

Претходни клубови:

Држављанство:

Србија

Душан Стевановић #5

Датум рођења:

22. 6. 1996.

Место рођења:

Ниш

Претходни клубови:

Нојмаркт (Аустрија), Озрен Сокобања, Ловћен (Црна Гора), Динамо Врање, Радник

Држављанство:

Србија

Вељко Богдановић #55

Датум рођења:

4. 10. 2002.

Место рођења:

Прокупље

Претходни клубови:

Држављанство:

Србија

Никола Мирић #16

Датум рођења:

6. 1. 2002.

Место рођења:

Нови Сад

Претходни клубови:

Кабел

Држављанство:

Србија

Борис Копитовић #12

Датум рођења:

17. 9. 1994.

Место рођења:

Подгорица

Претходни клубови:

Будућност Подгорица (Црна Гора), Хапоел Акре (Израел), Младост (Црна Гора), Чукарички, БАТЕ Борисов (Белорусија)

Држављанство:

Црна Гора

Милан Лазаревић #50

Датум рођења:

10. 1. 1997.

Место рођења:

Милићи

Претходни клубови:

Пролетер, Рад, Лиепаја (Летонија)

Држављанство:

Србија, Босна и Херцеговина

Вељко Јеленковић #80

Датум рођења:

5. 6. 2003.

Место рођења:

Ловеч (Бугарска)

Претходни клубови:

Бечеј

Држављанство:

Србија, Бугарска

 ВЕЗНИ РЕД

Вељко Симић #21

Датум рођења:

17. 2. 1995.

Место рођења:

Лазаревац

Претходни клубови:

Црвена звезда, Базел (Швајцарска), Домжале (Словенија), Шафхаузен (Швајцарска), Киасо (Швајцарска), Винтертур (Швајцарска), Земун

Држављанство:

Србија

Дејан Зукић #10

Датум рођења:

7. 5. 2001.

Место рођења:

Нови Сад

Претходни клубови:

Држављанство:

Србија

Мирко Топић #8

Датум рођења:

5. 2. 2001.

Место рођења:

Нови Сад

Претходни клубови:

Држављанство:

Србија

Миљан Вукадиновић #90

Датум рођења:

27. 12. 1992.

Место рођења:

Београд

Претходни клубови:

Хајдук (Београд), МАС Таборско (Чешка), Млада Болеслав (Чешка), Славија Праг, Земун, Напредак

Држављанство:

Србија

Новица Максимовић #4

Датум рођења:

4. 4. 1988.

Место рођења:

Сомбор

Претходни клубови:

Црвена стијена (Црна Гора), Хајдук (Кула), Нови Сад, Ломбард Папа (Мађарска), Слобода (Ужице), Спартак, Атирау (Казахстан), Паниониос (Грчка)

Држављанство:

Србија

Урош Кабић #70

Датум рођења:

1. 1. 2004.

Место рођења:

Нови Сад

Претходни клубови:

Држављанство:

Србија

Владан Новевски #19

Датум рођења:

13. 5. 2002.

Место рођења:

Нови Сад

Претходни клубови:

Држављанство:

Србија, Северна Македонија

Владимир Милетић #14

Датум рођења:

5. 3. 2003.

Место рођења:

Брус

Претходни клубови:

Држављанство:

Србија

Александар Буснић #18

Датум рођења:

4. 12. 1997.

Место рођења:

Београд

Претходни клубови:

Рад, Жарково, Бежанија

Држављанство:

Србија

Михајло Нешковић #17

Датум рођења:

9. 2. 2000.

Место рођења:

Шид

Претходни клубови:

Инђија

Држављанство:

Србија

НАПАД

Момчило Мркаић #23

Датум рођења:

21. 9. 1990.

Место рођења:

Требиње

Претходни клубови:

Леотар (Босна и Херцеговина), Бежанија, Гомел (Белорусија), Земун, БСК Борча, Дрина Зворник (Босна и Херцеговина), Радник Бијељина (Босна и Херцеговина), Витез (Босна и Херцеговина), Зрињски (Босна и Херцеговина), Јавор

Држављанство:

Босна и Херцеговина

Вукашин Богдановић #9

Датум рођења:

4. 10. 2002.

Место рођења:

Ниш

Претходни клубови:

Држављанство:

Србија

Небојша Бастајић #44

Датум рођења:

20. 8. 1990.

Место рођења:

Београд

Претходни клубови:

Купиново, Вождовац, Срем Јаково, Ватаниакос (Грчка), Будућност Добановци, Бежанија, Смедерево, Бангкок (Тајланд), ТСЦ, Инђија

Држављанство:

Србија

Иван Вукчевић #99

Датум рођења:

4. 12. 2001.

Место рођења:

Подгорица

Претходни клубови:

Зета

Држављанство:

Црна Гора

Бојан Матић #9

Датум рођења:

22. 12. 1991.

Место рођења:

Нови Бечеј

Претходни клубови:

Јединство Нови Бечеј, Сента, Земун, Лозница, Мачва, Сеул (Јужна Кореја), Војводина, Партизан, Атромитос Атина (Грчка), Пактакор (Узбекистан)

Држављанство:

Србија