Након што су јуче имали нешто лакши дан на припремама, током којег су пре подне одрадили тренинг у теретани, а поподне искористили за одмор, фудбалери Војводине данас су наставили са јаким и интензивним радом на Мариборском Похорју.

У 9:30 часова, црвено-бели су истрчали на терен у близини хотела „Арена“, где су, по обичају, најпре одрадили вежбе снаге и загревања које су водили кондициони тренери Саша Семереди и Александар Јанковић. Након тога, прешло се на оно што сви фудбалери много више воле, а то је рад са лоптом, када је главну реч преузео шеф стручног штаба Славољуб Ђорђевић.

Пратећи његове инструкције, играчи „старе даме“ су се трудили да испуне све захтеве које тренер тражи од њих на терену, а акценат се ставио и на саму завршницу акција, односно што бољу и ефикаснију реализацију пред голом.

По лепом времену и одлично припремљеном терену, сви фудбалери Војводине тренирали су видно мотивисани, а одличну атмосферу донекле је пољуљала чињеница да су екипу данас напустили повређени Миљан Вукадиновић и Михајло Нешковић.

Према речима доктора Николе Вукосава, Миљан Вукадиновић је обновио повреду колена и због тога је за њега боље да лечење настави у Новом Саду, с обзиром на то да ће са тренинзима моћи да настави тек за две недеље. Што се тиче Михајла Нешковића, он је припреме напустио такође из здравствених разлога, с тим да ће се он у рад са екипом укључити вероватно чим се његови саиграчи врате у Србију.

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Политика приватности.
I Accept