Nakon što su juče imali nešto lakši dan na pripremama, tokom kojeg su pre podne odradili trening u teretani, a popodne iskoristili za odmor, fudbaleri Vojvodine danas su nastavili sa jakim i intenzivnim radom na Mariborskom Pohorju.

U 9:30 časova, crveno-beli su istrčali na teren u blizini hotela „Arena“, gde su, po običaju, najpre odradili vežbe snage i zagrevanja koje su vodili kondicioni treneri Saša Semeredi i Aleksandar Janković. Nakon toga, prešlo se na ono što svi fudbaleri mnogo više vole, a to je rad sa loptom, kada je glavnu reč preuzeo šef stručnog štaba Slavoljub Đorđević.

Prateći njegove instrukcije, igrači „stare dame“ su se trudili da ispune sve zahteve koje trener traži od njih na terenu, a akcenat se stavio i na samu završnicu akcija, odnosno što bolju i efikasniju realizaciju pred golom.

Po lepom vremenu i odlično pripremljenom terenu, svi fudbaleri Vojvodine trenirali su vidno motivisani, a odličnu atmosferu donekle je poljuljala činjenica da su ekipu danas napustili povređeni Miljan Vukadinović i Mihajlo Nešković.

Prema rečima doktora Nikole Vukosava, Miljan Vukadinović je obnovio povredu kolena i zbog toga je za njega bolje da lečenje nastavi u Novom Sadu, s obzirom na to da će sa treninzima moći da nastavi tek za dve nedelje. Što se tiče Mihajla Neškovića, on je pripreme napustio takođe iz zdravstvenih razloga, s tim da će se on u rad sa ekipom uključiti verovatno čim se njegovi saigrači vrate u Srbiju.

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Politika privatnosti.
I Accept