Тренер Војводине Драган Радојичић сматра да је његовој екипи недостајало среће да вечерас освоји барем бод против екипе Чукаричког.

„Стара дама“ вечерас је поражена на Радојичићевом дебију, након преокрета, резултатом 1:2, а тренер Воше је истакао да ће учинити све да врати свој тим тамо где и припада.

– Нисмо имали среће, а нисмо могли ни да рачунамо на све играче. Човића нисам хтео да ризикујем, јер има завршен трансфер у Кину, а Симић се разболео пред утакмицу. Ипак, ми смо то прихватили и изашли на терен да се боримо. Момци који су играли дали су све од себе. Чукарички је искористио свој квалитет и две наше несмотрености у одбрани, док ми нисмо имали и мало среће. Нама није хтела да уђе лопта у гол са пола метра. Остаје жал што смо поражени, заслужили смо после свега што нам се десило пред меч да останемо барем непоражени. Овај млади тим заслужује подршку, а не критике са трибина као вечерас. Ја ћу стати уз своје играче као да сам овде годинама, јер је Војводина мој клуб. Погинућемо за дрес Војводине. Даћу последњи атом снаге, сво умеће и знање да вратим Војводину тамо где припада – рекао је Радојичић.