Trener Vojvodine Dragan Radojičić smatra da je njegovoj ekipi nedostajalo sreće da večeras osvoji barem bod protiv ekipe Čukaričkog.

„Stara dama“ večeras je poražena na Radojičićevom debiju, nakon preokreta, rezultatom 1:2, a trener Voše je istakao da će učiniti sve da vrati svoj tim tamo gde i pripada.

– Nismo imali sreće, a nismo mogli ni da računamo na sve igrače. Čovića nisam hteo da rizikujem, jer ima završen transfer u Kinu, a Simić se razboleo pred utakmicu. Ipak, mi smo to prihvatili i izašli na teren da se borimo. Momci koji su igrali dali su sve od sebe. Čukarički je iskoristio svoj kvalitet i dve naše nesmotrenosti u odbrani, dok mi nismo imali i malo sreće. Nama nije htela da uđe lopta u gol sa pola metra. Ostaje žal što smo poraženi, zaslužili smo posle svega što nam se desilo pred meč da ostanemo barem neporaženi. Ovaj mladi tim zaslužuje podršku, a ne kritike sa tribina kao večeras. Ja ću stati uz svoje igrače kao da sam ovde godinama, jer je Vojvodina moj klub. Poginućemo za dres Vojvodine. Daću poslednji atom snage, svo umeće i znanje da vratim Vojvodinu tamo gde pripada – rekao je Radojičić.